Baner na forum
Moderator: modTeam
Baner na forum
witam wszystkich
Baner ktory obecnie znajduje sie na stronie glownej www.agnieszka.com.pl
Bedzie rowniez wyswietlany na gorze forum do konca kwietnia a pozniej - decyzja reklamodawcy. Wlasciclelem witryny www.mocneferomony.pl jest osoba wspolpracujaca ze mna od bardzo dlugo (okolo 2 lat) To dzieki niemu zwraca mi sie utrzymanie domeny w NASK-u oraz serwera na SISCO.
Wiem o tym dobrze ze dla niektorych banery to cos co odpycha z takiej strony, ale prosze zrozumiec ze utrzymanie serwisu wiaze sie z pewnymi stalymi kosztami. Dzieki MocneFeromony.pl te koszty zostaja pokryte wlasni z reklamy banerowej.
Mam nadzieje ze baner dla stalych bywalcow forum nie bedzie zbytnio przeszkadzal.
pozdrawiam
Agnieszka
Baner ktory obecnie znajduje sie na stronie glownej www.agnieszka.com.pl
Bedzie rowniez wyswietlany na gorze forum do konca kwietnia a pozniej - decyzja reklamodawcy. Wlasciclelem witryny www.mocneferomony.pl jest osoba wspolpracujaca ze mna od bardzo dlugo (okolo 2 lat) To dzieki niemu zwraca mi sie utrzymanie domeny w NASK-u oraz serwera na SISCO.
Wiem o tym dobrze ze dla niektorych banery to cos co odpycha z takiej strony, ale prosze zrozumiec ze utrzymanie serwisu wiaze sie z pewnymi stalymi kosztami. Dzieki MocneFeromony.pl te koszty zostaja pokryte wlasni z reklamy banerowej.
Mam nadzieje ze baner dla stalych bywalcow forum nie bedzie zbytnio przeszkadzal.
pozdrawiam
Agnieszka
wiem jakie sa koszta i popieram ten rodzaj utrzymania
nie ma sensu zebys dokladala do "agnieszki"
ale czy nie daloby sie przeniesc go na dol?
ps. a moze by jeszcze inne banerki dac?
albo zrobic wymiane banerami i zrobic dzial na forum linki gdzie byly by strony na ktorych jest baner/button "agnieszki"
nie ma sensu zebys dokladala do "agnieszki"
ale czy nie daloby sie przeniesc go na dol?
ps. a moze by jeszcze inne banerki dac?
albo zrobic wymiane banerami i zrobic dzial na forum linki gdzie byly by strony na ktorych jest baner/button "agnieszki"
Zamykam oczy i udaje ze nie widze...
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
- ksiezycowka
- Weteran
banery/buttony byly by na innych stronach (albo blogach) a na agnieszcze bylby dzial/temat linki w ktorym te strony by sie wpisywalo...
taki barter :564:
banery/buttony byly by na innych stronach (albo blogach) a na agnieszcze bylby dzial/temat linki w ktorym te strony by sie wpisywalo...
taki barter :564:
Zamykam oczy i udaje ze nie widze...
aaaa... teraz rozumeim kurek o czym mowisz. Nie pomyslalam o tym. Narazie do konca kwietnia zostanie tak jak teraz. Na gorze strony jest inna cena (wieksza) a na dole mniejsza. Tak naprawde to jedyny baner ktory bedzie wyswietlany. Ja osobiscie nie jestem zwolenniczka banerow na stronach www - dziala na mnie to dokladnie odwrotnie niz zamierzano (antyreklama) ale to tylko moje odczucia. Gwarantuje ze zadnych innych banerow rozsianych po calym forum nie bedzie, chocby ze wzgledow estetycznych i szybkosci ladowania podstron.
Agnieszka
Agnieszka
Najlepszym pomyslem jest wstawic zamiast banera duzy napis SPONSORZY czy cos w tym stylu i jak ktos kliknie otwiera mu sie stronka gdzie sa banery sponsorow i jakies dane o ich firmach czym sie zajmuja jak sie z nimi skontaktowac, wszyscy sa zadowoleni:)
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
Maverick pisze:Smiem twierdzic ze gdyby na moim bannerze migala partia dawida to charliemu by sie to nawet spodobalo.
Bzdura
soul of a woman was created below
- Leanan Sidhe
- Entuzjasta
Maverick pisze:To Twoje zdanie, Twoj gust i to by bylo na tyle
Nie tylko Jego Maverick, wypowiadali się też: Sarah, Sophie, Yasmine, Kurek...
I ja też się dołączę do tego grona. Twój baner jest straszny
Maverick pisze:A nie podoba mi sie np metal i dlugie wlosy
A co to ma do rzeczy? :550:
Maverick pisze:Nie musi sie Wam podobac moj banner, wystarczy ze mi sie podoba
Egoista
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2005, 13:11 przez Leanan Sidhe, łącznie zmieniany 1 raz.
Let me sleep all night in your soul kitchen
- Leanan Sidhe
- Entuzjasta
jego podpis to jego sprawa
jesli nie lamie regulaminu to moze taki byc
No ja wiem, że Mav ma prawo mieć tego swojego banera.
Ale raczej chodzi mi o to, że On ma tylko jakieś "ale" odnośnie jednej osoby
A wypowiadało się kilka osób...
Let me sleep all night in your soul kitchen
Wróć do „Sprawy techniczne forum”