Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Dziękuje
Jakos pusto bez Mariusza
Moderator: modTeam
Jakos pusto bez Mariusza
Zauwazyliście, ze jakoś pusto i smutno zrobiło się bez Mariusza? Zwracam sie z prośbą do Administratorów, Moderatorów itp. o odbanowanie Mariusza. Ktos musi kontynuować w końcu jego posty
Jestem na forum, krótko aczkolwiek zdążyłem już poznać obywatela Mariusza i wartość jego postów.
Tym samym podpisuję się pod petycją "odbanowania" ww. użytkownika.
A po drugie to powinno się banować tych którzy nie wnoszą nic ciekawego do rozmów. Banowanie kogoś nie powinno być uzależnione od osobistych urazów administratora(ów) ale od wartości w konwersacji.
miejsce na podpis:
XXX
Tym samym podpisuję się pod petycją "odbanowania" ww. użytkownika.
A po drugie to powinno się banować tych którzy nie wnoszą nic ciekawego do rozmów. Banowanie kogoś nie powinno być uzależnione od osobistych urazów administratora(ów) ale od wartości w konwersacji.
miejsce na podpis:
XXX
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

- Sir Charles
- Weteran
Hardcore pisze:A po drugie to powinno się banować tych którzy nie wnoszą nic ciekawego do rozmów. Banowanie kogoś nie powinno być uzależnione od osobistych urazów administratora(ów) ale od wartości w konwersacji.
Banowani są ci, którzy nie potrafią w sposób kulturalny się zachować na forum, czyli takich, którzy często łamią regulamin i nie zamierzają się dostosować. Nie banujemy (na razie) za to, że ktoś nie ma zielonego pojęcia, a jednak chce coś powiedzieć w danym temacie.
Kto zbanował Mariusza? Żaden z moderatorów nie informował o tym innych... A więc wątpię, aby był on rzeczywiście zbanowany.
Najprawdopodobniej Mariusz po prostu ma urlop albo pracuje i nie ma już tyle czasu na siedzenie przed komputerem co w czasie wakacji.
No ale rzeczywiście dawno go nie było.
No ale rzeczywiście dawno go nie było.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Jeżeli wpadnie się na jakimś forum na zablokowane IP i wyskakuje nieprzyjemny komunikat w stylu "zostałeś wyrzucony z tego forum skontaktuj się z administratorem"-wystarczy łączyć się przez proxy.
robimy tak:
internet explorer/narzędzia/opcje internetowe/połączenia/ustawienia(bądź ustawienia sieci LAN-wzależności czy korzystamy z modemu czy z karty sieciowej)-zaznaczamy "użyj serwera proxy..." w polu adres wpisujemy "w3cache.tpnet.pl" a port "8080"
po tym zabiegu zawsze wejdziemy na każde forum nawet jeśli korzystamy ze zbanowanego adresu IP :-)
robimy tak:
internet explorer/narzędzia/opcje internetowe/połączenia/ustawienia(bądź ustawienia sieci LAN-wzależności czy korzystamy z modemu czy z karty sieciowej)-zaznaczamy "użyj serwera proxy..." w polu adres wpisujemy "w3cache.tpnet.pl" a port "8080"
po tym zabiegu zawsze wejdziemy na każde forum nawet jeśli korzystamy ze zbanowanego adresu IP :-)
Prędzej na wiosnę zamilkną ptaki, niż kobieta oprze się czułym zalotom młodego mężczyzny.
Owidiusz
Owidiusz
Wróć do „Sprawy techniczne forum”