Ignorowanie zawsze tak działało. Tak wyglada ta funkcja wlasnie i dlatego jej nie lubie i nie uzywam.FlyingDuck pisze:Ignorowanie mi nie działa![]()
Jesli Wam cos "nie dziala" to...
Moderator: modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
Nie pamiętam. kiedy to się stało, ale nie miałam czasu wejdź na forum i się rozpisywać.
Miałam postów 3333, a teraz nie mam nawet 3200. Gdzie jest moja reszta postów? Czy admin w czymś grzebał czy jak?
Pozdrawiam <browar>
Miałam postów 3333, a teraz nie mam nawet 3200. Gdzie jest moja reszta postów? Czy admin w czymś grzebał czy jak?
Pozdrawiam <browar>
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
- pani_minister
- Administrator
- Weteran
Ale to nawet nie jest blad, po prostu skrypt wylapuje tylko autora posta a nie autora slow.moon pisze:Jesli Mati zacytuje Dzin np a ja chcac ja tez zacytowac zaznacze jej wypowiedz z posta Mati to nie bedzie w moim poscie to cyctat Dzin a Matiego. Wiecej problemow nie zauwazylam.
Elpseth, czy o tym pisalas czy pisalas o sytuacji jak ja zaznaczam post powiedzmy moon a skrypt nie dziala?
- pani_minister
- Administrator
Ja piszę o sytuacji takiej, gdy zamiast tego:
pojawia się np.:
czy:
[ Dodano: 2007-05-05, 14:17 ]
O, znalazłam przykład:
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... ht=#299365
w którym Ted zacytował jako moje słowa napisane przez zagubioną_wenus. Jeden czy dwa takie przypadki można by złożyć na karb błędu użytkownika, ale to dość często się pojawia.
Maverick pisze:Ale to nawet nie jest blad, po prostu skrypt wylapuje tylko autora posta a nie autora slow.
pojawia się np.:
Elspeth pisze:Ale to nawet nie jest blad, po prostu skrypt wylapuje tylko autora posta a nie autora slow.
czy:
dowolny użytkownik forum, który nie jest autorem poniższych słów pisze:Ale to nawet nie jest blad, po prostu skrypt wylapuje tylko autora posta a nie autora slow.
[ Dodano: 2007-05-05, 14:17 ]
O, znalazłam przykład:
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... ht=#299365
w którym Ted zacytował jako moje słowa napisane przez zagubioną_wenus. Jeden czy dwa takie przypadki można by złożyć na karb błędu użytkownika, ale to dość często się pojawia.
- ksiezycowka
- Weteran
- Administrator