mrt pisze:Bender

Moderator: modTeam
Ted - nigdy w zyciu.
TedBundy pisze: Ale za mysiorkowy "nie ten poziom" - jak najbardziej. Durnotę trzeba tępić i poziom trzymać
mrt pisze:nadia napisał/a:
Jak tak to ja podaję:
Andrew, Dzindżer, Pani Minister, Ted Bundy
Jezusicku! Jak dojedziesz do 7 gwiazdek, to może wtedy podaj typy
nadia pisze:Po drugie, gdyby zliczyć moje posty razem z postami pod poprzednimi nickami "nastukanymi" to pewnie z szóstkę gwiazdek bym już zaliczyła.
nadia pisze:Po pierwsze, nie liczy się ilość tylko jakość. Po drugie, gdyby zliczyć moje posty razem z postami pod poprzednimi nickami "nastukanymi" to pewnie z szóstkę gwiazdek bym już zaliczyła.
Ja też tak mam, jeśli chodzi o Dżin.mrt pisze:Dzin ma z tym problemy, ja np. czasem nie wiem, o co jej dokładnie chodzi. Typowa kobieta![]()
Wujo Macias pisze:Yas odpada, gdyby walnela mi warna to bym jej napisal "spanielskiego priva" (Yas wie w czym rzecz) i byloby z glowy.
mrt pisze:Yas> No nie wiem. Z topikiem o ciuchach i z zakupami mi się kojarzy, a tu poważne tematy bywają czasami, nie tylko odzieżowe
lollirot pisze:jak lubię yas, tak uważam, że jednak jest do tego za miękka
mrt pisze:Jezusicku! Jak dojedziesz do 7 gwiazdek, to może wtedy podaj typy
Toś dowalił terazMati_00 pisze:a Mia i Księżycówka?
księżycówka pisze:naturalne i wrodzone predyspozycje do NIE bycia modem
księżycówka pisze:Mii w tej roli nie widze w ogole.
Jawka pisze:Mia ma problemy z utęperowaniem swoich emocji, sama robi syf na forum
Wróć do „Sprawy techniczne forum”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości