Zmiany na forum
Moderator: modTeam
plemniczki wydaje mi sie ze nie wygladaja zbyt efektownie (malo reprezentacyjnie :-) ) Zobaczcie sami bo juz sa zmienione. Osobiscie wole cos zwyklego np. koleczka lub kwadraciki czyli:
http://www.forumimages.com/ranks/view.p ... =rectangle
http://www.forumimages.com/ranks/view.p ... ce&s=round
http://www.forumimages.com/ranks/view.p ... =rectangle
http://www.forumimages.com/ranks/view.p ... ce&s=round
Fakt, za wiele miejsca jako gify zajmuja. Ponadto kwadraciki bedzie latwiej przerobic na skale 7 stopniowa choc nie jest to konieczne.
Jesli mialbym wybierac miedzy plemnikami a kwadracikami to wole kwadraciki (od kolek tez).
---------- EDIT ----------
Poniewaz mi sie nudzilo, to w paincie (naprawde dobry program
) przerobilem rangi z kwadracikami, tak ze nie sa szescio, a siedmio - stopniowe
W sumie to mozna zobic i osmio, i dziewiecio - to nie ma znaczenia
Tak ze mam nadzieje, ze je polubicie, bo poswiecilem na to cale 15 minut
Pozdrawiam
Jesli mialbym wybierac miedzy plemnikami a kwadracikami to wole kwadraciki (od kolek tez).
---------- EDIT ----------
Poniewaz mi sie nudzilo, to w paincie (naprawde dobry program
Tak ze mam nadzieje, ze je polubicie, bo poswiecilem na to cale 15 minut
Pozdrawiam
Rank. Sam nie wiem. Może jakieś kolorki lub inne sugestie.
A może animowane gify?
A może animowane gify?
- Załączniki
-
- r7a.gif (615 Bajtów) Przejrzano 5434 razy
-
- r7m.gif (579 Bajtów) Przejrzano 5434 razy
-
- r7.gif (419 Bajtów) Przejrzano 5434 razy
-
- r6.gif (432 Bajtów) Przejrzano 5434 razy
-
- r5.gif (453 Bajtów) Przejrzano 5435 razy
-
- r4.gif (447 Bajtów) Przejrzano 5433 razy
-
- r3.gif (459 Bajtów) Przejrzano 5433 razy
-
- r2.gif (450 Bajtów) Przejrzano 5433 razy
-
- r1.gif (439 Bajtów) Przejrzano 5434 razy
-
- r0.gif (430 Bajtów) Przejrzano 5436 razy
Plemniki sa zbyt wielkie, tzn za wiele miejsca zajmuja. No a co do animowanych - jak pod kazdym nickiem bedize sie cos ruszac to nie wiem czy to nie bedzie wygladac tandetnie, choc osobiscie jeszcze animowanych rang nie widzialem.
- Załączniki
-
- rank0 new.gif (1 KiB) Przejrzano 5391 razy
-
- rank1 new.gif (1.01 KiB) Przejrzano 5391 razy
-
- rank2 new.gif (1.03 KiB) Przejrzano 5392 razy
-
- rank3 new.gif (1.04 KiB) Przejrzano 5392 razy
-
- rank4 new.gif (1.03 KiB) Przejrzano 5392 razy
-
- rank5 new.gif (1.03 KiB) Przejrzano 5393 razy
-
- rank6 new.gif (1.02 KiB) Przejrzano 5395 razy
-
- rank7 new.gif (1.02 KiB) Przejrzano 5394 razy
-
- rankm new.gif (1.27 KiB) Przejrzano 5395 razy
rangi
W tej chwili na topie sa niebieskie prostokaciki :-d byc moze u niektorych zeby sie to zmienilo trzeba odswierzyc strone forum (ctrl + F5) jak sie znudzi to zmienimy na plemniczki. Prostokaciki wygladaja subtelnie niekrzykliwie i tak chyba jest lepiej. Rangi to nie nawazniejsza rzecz przeciez na tym forum. Dzieki za przerobke z 5 na 7 rang.
Prostokaciki sa dobre, ale teraz poz mianie zauwazylem, ze sa ciut za szerokie (sam prostokacik ma ze 2mm a gif wiecej i to glupia wyglada). Postaram sie je zmniejszyc, tak zeby nie bylo takiej "szpary" miedzy nickiem, gifem a avatarem
Co do animowanych, to moje zdanie jest takie, ze forum to nie choinka... Bedzie to krzykliwe chyba. Choc moze tak mysle bo jeszcze u nikogo tak nie widzialem.
Co do animowanych, to moje zdanie jest takie, ze forum to nie choinka... Bedzie to krzykliwe chyba. Choc moze tak mysle bo jeszcze u nikogo tak nie widzialem.
proba - nie krzyczec.
Admini zobaczcie jaka "waga" tych pliczkow
Admini zobaczcie jaka "waga" tych pliczkow
- Załączniki
-
- r7.3.gif (1.17 KiB) Przejrzano 5291 razy
-
- r2.gif (249 Bajtów) Przejrzano 5293 razy
-
- r3.gif (254 Bajtów) Przejrzano 5294 razy
-
- r4.gif (253 Bajtów) Przejrzano 5293 razy
-
- r5.gif (250 Bajtów) Przejrzano 5294 razy
-
- r6.gif (244 Bajtów) Przejrzano 5294 razy
-
- r1.gif (238 Bajtów) Przejrzano 5294 razy
-
- r0.gif (309 Bajtów) Przejrzano 5294 razy
No kwadraciki mogą być. Plemniczki mogłyby być gdyby były zmiejszone. Ale tak jak jest już może być.
Pod tym się moge podpisać. Zbyt "krzykliwe".
Edit:
Można byłoby wpisać też do regulaminu ażeby w tytułach tematów nie pisać dużymi literami. Mimo wszystko wygodniej jest jak normalnie czytać teksty.
moze wprowadzil bys jakis zakaz nachalnie kolorowych podpisow
Pod tym się moge podpisać. Zbyt "krzykliwe".
Edit:
Można byłoby wpisać też do regulaminu ażeby w tytułach tematów nie pisać dużymi literami. Mimo wszystko wygodniej jest jak normalnie czytać teksty.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Edit:
4. Dbajcie o wyglad Waszego posta. Bez przesady, ale chodzi o to, by szlo go bez wiekszego problemu przeczytac. Wiec nie robicie razacych bledow ortograficznych i uzywajcie znakow interpunkcyjnych. Dotyczy to również tego, iż proszę unikac pisania WIELKIMI LITERAMI bo to się bardzo zle czyta.
To chyba starczy... Oj nie czyta sie regulaminu

Wiem o co Ci chodzi Fish. Nie mam tez bladego pojecia jak to zrobic
Bo w 6 randze tgo mniej widocznego skopiowalem z 5 rangi, gdzie jest normalny. Tylko nie wiedziec czemu, przez to kopiowanie on... blednie. Inne nie bladly a on tak :549: Moze to dlatego ze w paincie robilem bo nie mam programu do tego... Wiec jezeli ktos ma taki program... to bylbym wdzieczny 

Wróć do „Sprawy techniczne forum”