![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
A Ministrowej slucham bardzo uwaznie. Tylko sie z nia nie zgadzam :p
[ Dodano: 2008-01-13, 21:19 ]
Maverick pisze:Zapewniam, ze jesli wymyslisz cos lepszego zostanie to uwzglednione w calosci lub czesci
mam wrazenie, ze juz to zrobilam
Moderator: modTeam
Maverick pisze:Zapewniam, ze jesli wymyslisz cos lepszego zostanie to uwzglednione w calosci lub czesci
Nie o Tobie. Chodzi mi o trend zniechecania uzytkownikow do jakichkolwiek dzialan, rzucania wlasnych pomyslow etc.. Tylko potem nie ma sie co dziwic, ze modow brakujeMysiorek pisze:Ty o MNIE to piszesz?![]()
![]()
Mysiorek pisze:Chodzi Ci o forum... obywatelskie? O "społeczne trójki", czy jak tam?
złotooka kotka pisze:ma to miec kregoslup, ma byc jednolity front zasad.
Mysiorek pisze:Zapamiętaj: tak było!, tak jest! i tak będzie! chociażbyś miała najświetniejsze intencje. Zrozum to wreszcie
W jakiś 80% tak. I jest tak na wielu forach. Negowac nie ma co warto sprobowac. Rozne rodzaje modertorstwa i wizji forum tu byly - o kant dupy potluc jak widaczłotooka kotka pisze:Mysiorek, co dla Ciebie jest utopia dla mnie jest znanym, sprawdzonym i calkowicie wykonalnym dzialaniem.
Wrecz przeciwnie. Tak byc moze jesli mamy do czynienia z ideałami. A mod to tylko czlowiek jest i tez nie powinien miec pelnej samowolki. Tez powinen byc jakis kodeks co moze a co nie. Zeby nie bylo wiecej sytuacji, ze mamy w regulaminie punkt o wulgaryzmach martwy ponad 3 lata i nagle pojawia sie nowy mod i zarzuca warnami i banami 50 dniowymi bo sie przypomnialo moderacji ze jest taki punkt. Powinno byc jasno powiedziane za co i jakiej wysokosci kary byc moga, bo ja nie wiem np.Imperator pisze:Moderator jest jak sędzia na meczu - jego decyzja jest nieodwołalna i (ostrzejsze) dyskusje z nim kończą się żółtą lub czerwoną kartką. I tak ma być.
księżycówka pisze:kto w tej konkretnej chwili czuwa jako admin forum? Bo chyba nikt.
księżycówka pisze:Bezmyslnym jest dla mnie odejscie Mava dopoki nie ma nastepcy wybranego i nie wiadomo kiedy bedzie
TedBundy pisze:Maverick napisał/a:
Tylko chetni musza byc
na admina się nie nadaję, natomiast chęć do moderatorki wyrażam nadal i swą kandydaturę podtrzymuję
Nawet nie o to chodzi. Jak coś się rypnie, a taki admin np bez neta na wczasach bedzie zeby mial sie kto zajac wtedy chodzi.Marissa pisze:Adminów powinno być kilku, żeby nie było "władzy absolutnej" na forum.
E tam powszechny. Pierwsza z moim bylym bylam 3 lata temu przeszlo! Przez to przeca z forum odszedl, a ja seriami warny dostawalam za obraze administratora. Nigdy nie ukrywalam, ze Mav jest najmniej lubiana przeze mnie osoba i uwazam jego kompetencje na admina za zerowe. Wiec prosze mnie pod wzburzony ot tak tlum nie podklejac.pani_minister pisze:Bezmyślny był też powszechny najazd na Mava, ale to insza inszość
To mnie uspokoilaspani_minister pisze:Czuwa czuwa, duch w narodzie nie umiera
księżycówka pisze:KAŻDY moze sie przyuczyc, nie o to przeciez chodzi.
Nie spelnia moim zdaniem podstawowego wymagania: nie ma doświadczenia. Mamy tu troche osob, co dzialaly/dzialaja jako admini na innych forach, ludzi obeznanych z php, z informatyka ogolnie pojeta. Nie wyobrazam sobie kogos bez tego jako admina. Juz jednego takiego mielismy, dziekuje.Mona pisze:Czy Mysior jest kandydatem zerowym i nie znanym tutaj nikomu?
księżycówka pisze:Mamy tu troche osob, co dzialaly/dzialaja jako admini na innych forach
księżycówka pisze:Juz jednego takiego mielismy, dziekuje.
Wróć do „Sprawy techniczne forum”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 12 gości