Nowy nagłówek forum
Moderator: modTeam
-
- Weteran
Dla mnie zostawienie jednolitej oprawy graficznej, kolorystyki byloby wystarczajaco wiazace Wywalcie po prostu ta pania, zamiast tego dajcie napis "Forum dyskusyjne" wasza czcionka (zamiast stosowac rozne loga
). Do tego popracowac jeszcze troche nad kolorami samego forum i bedzie OK.
Zapewniam, ze nie trzeba dac dokladnie tego samego zdjecia zeby bylo spojnie
Bo jak na razie mimo "pani" i kolorow do wspolnego wygladu jeszcze sporo brakuje.

Zapewniam, ze nie trzeba dac dokladnie tego samego zdjecia zeby bylo spojnie

off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
-
- Weteran
Po co od razu kilka? Wystarczy że domyślny to obecny, a drugi to ten, który był dotychczas i tyle
Ta pani dobrze mowi <browar>
admin pisze:taki był zamysł, żeby czytając artykuły w serwisie internauta miał wrażenie jakby to był bezpośredni przekaz między osobą która napisała dany artykuł, a osobą czytającą.
Błąd.
Klient powinien widziec swoje "marzenie", a nie konkretny ryj.
Powinna to być postać "prawie" identyfikowalna, czyli każdego - coś/ktoś z 1000 i 1
bajki, zaowalowa postać o pięknych rysach ale bez... (patrz wyżej).
Na dodatek kumam, że ta postać jest deklarowana do facetów i lesbijek, a co dla Kobiet?
To mówiłem ja, Mysiorek
KOCHAJ...i rób co chcesz!
-
- Weteran
Elspeth pisze:a może np zrobić zarys kobiecej sylwetki ?
Tylko nie taki jak ten pedofilski obrazek przy napisie <boje_sie>
nie no co Ty myślałam np o czymś takim w lżejszej wersji np (chodzi o sam pomysł):
wiem, że to są malo realne kształty itd ale chciałam tylko pokazać o co mniej więcej mi z tymi konturami chodziło, można by bylo jakieś takie zdjęcie stawić albo grafikę. I na wszystkich wtedy agnieszkowych stronach...
Ja bardzo poproszę o przywrócenie avka u gory

wiem, że to są malo realne kształty itd ale chciałam tylko pokazać o co mniej więcej mi z tymi konturami chodziło, można by bylo jakieś takie zdjęcie stawić albo grafikę. I na wszystkich wtedy agnieszkowych stronach...
Ja bardzo poproszę o przywrócenie avka u gory
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
-
- Weteran
admin pisze:ta ikonka, pictogram czy zarys ledwie kojarzy się z sylwetką człowieka a złotooka kotka zauważyła zaleciałość pedofilską
Przepraszam bardzo, ale tamta sylwetka wyglada jak mala slodka dziewczynka - ta spodniczka, poza. Wiec na forum erotyczny troche to dwuznacznie wyglada.
Troche nie rozumiem.

Skoro ludzie mowia, ze projekt jest nietrafiony to czasem z bolem serca trzeba zakasac rekawy i zaczac od nowa (troche o tym wiem, bo akurat siedze w temacie). Czasem potrzeba kilka wersjii projektu zanim trafi sie w ten wlasciwy.
Czy mozna sie dowiedziec z jakiej przyczyny zescie sie tak przyczepili do akurat takiego wygladu?
- Candy Killer
- Uzależniony
kompletnie mi sie nie pdooba...pierwszy raz jak weszlam przez glowna strone bo historia mi sie wykasowala to myslalam ze forum mi sie do konca nie zaladowalo i zostalo pol str.glownej
ale naprawde..wiocha jakas nie ublizajac nikomu brzydko to wyglada i tyle...lepsze juz bylo to co bylo
FOLIO --> www.beautifullyexecuted.deviantart.com
Wróć do „Sprawy techniczne forum”