Zmiany na forum
Moderator: modTeam
Nic z tego nie rozumiem. Im więcej piszę, tym mniej mam znaczków. Ciągle je zmieniacie, cholery można dostać! Lata mi i powiewa, czy to będą gwiazdki, ptaszki czy baloniki, tylko przestańcie je ciągle zmieniać, bo mnie normalnie coś zaraz trafi. Przed momentem miałam zaróweczki, teraz gwiazdki. Może by się tak ktoś zdecydował raz a dobrze?
No wiesz. To ze Ci sie zmienialy to efekt tego ze wtedy wprowadzalem zmiany. Nie jestem automatem i nie zrobie tego w 2 sekundy. To cena tego ze podczas wprowadzania zmian forum jest czynne. rownie dobrze moge wyalczyc na 10 minut i potem wlaczyc ale to by bylo bez sensu.
Teraz juz tak zostanie, prznajmniej na jakis czas.
Teraz juz tak zostanie, prznajmniej na jakis czas.
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran
admin posprzata
D ale forum jest super wszystko fajnie tylko brakuje mi tu jednej malej rzeczy mianowicie chodzi o to ze widze tu emoty z gg one sa fajne i w ogóle ale brkuje mi jednego mojego ulubionego emota iw iem ze wiecej osob go uzywa na gadu gadu robi sie go tak
tego mi brakuje a tak pozatym wszystko looz
D

"Such a lonely day
And it’s my
The most loneliest day of my life..."
SOAD - Lonely Day
And it’s my
The most loneliest day of my life..."
SOAD - Lonely Day
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran
Dlatego się zdziwiłem, że to poszło.
Sie zmieniło i już nie pójdzie, tylko trzeba się zastanowić przed wpisem co przy okazji się równiez zmieni.
Rozszerzenia mają to do siebie, że występują w różnych słowach.
Już tak raz miałem, że się jakieś słowa zmieniały. I trzeba było znowu zmieniać i rozkminiać na drobne.
Dlatego się zdziwiłem, że to poszło.
Sie zmieniło i już nie pójdzie, tylko trzeba się zastanowić przed wpisem co przy okazji się równiez zmieni.
Rozszerzenia mają to do siebie, że występują w różnych słowach.
Już tak raz miałem, że się jakieś słowa zmieniały. I trzeba było znowu zmieniać i rozkminiać na drobne.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
autocenzura to banal a przy okazji mozna sobie jaja robic z kogos
ps. aby ocenzurowac odmiane wystarczy napisac temat* w slowie do cenzury ale wczesniej lepiej pomyslec czy nie wystepuje on w innych slowach

ps. aby ocenzurowac odmiane wystarczy napisac temat* w slowie do cenzury ale wczesniej lepiej pomyslec czy nie wystepuje on w innych slowach

Zamykam oczy i udaje ze nie widze...
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
Wróć do „Sprawy techniczne forum”