Reszte musze przemyslec

Moderator: modTeam
Padles na leb, Mysiorku. Pliz jak mozna brak te 2 osoby pod dyskute w ogole? Jeden sie nawet wypowiedziec nie moze bo ma 3 warny drugi 2 i ciagle na granicy warna? Obu uwielbiam, ale na modow to oni sie nadaja jak i ja. Sorry.Mysiorek pisze:Ja, do wymienionych przeze mnie kandydatur Loli i Ministrowej, zgłaszam Czarliego i Wuja Maciasa.
TedBundy pisze:lollirot pisze:macias ma ogromny dystans do siebie [w przeciwieństwie do teda], nie byłby stronniczy :-)
i to taka zaleta? Za stary jestem, by wszystko, w tym siebie, z dystansem traktować. Muszę myśleć o przyszłości.
TedBundy pisze:może się poleje, lecz na pewno nie moja ;DD Jak wierchuszka zdecyduje - tak będzie. Strzelacie dalej z armaty do wróbla, bo taki sens ma dyskusja kogo się popiera, a kogo nie. Tu nigdy nie było demokracji
Mysiorek pisze:Dlaczego nikt nie zgłosił kandydatury Czarliego?![]()
Mia pisze:mrt pisze:Mia, zanim kogokolwiek wybiorą, to Ci bana wlepią za posty bezwyrazowe
Twoje prywatne zdanie Mrt nie bardzo mnie obchodzi
Moim zdaniem Ty tez nie bardzo sie nadajesz
kinomaniak pisze:zakaz dyskutowania o moderacj
kinomaniak pisze:dlatego sadze ze i moderatorzy powinni byc młodymi...
kinomaniak pisze:bo nie podoba mi sie to, iz wiekszosc nie reaguje na ukrywane przeklenstwa typu ...ku..wa
kinomaniak pisze:ciekawe co mi teraz sie stanie za ten post![]()
kinomaniak pisze:Tarantual nie spieszmy sie tak z tym wybieraniem ........to powazna decyzja
kinomaniak pisze:zakaz dyskutowania o moderacji ..... dobra moderacja nie bedzie krytykowana , zła ....zawsze
kinomaniak pisze:.bo nie podoba mi sie to, iz wiekszosc nie reaguje na ukrywane przeklenstwa typu ...ku..wa ,kazdy wie ze to...... przeklenstwo a z moderacji zero krytyki ..
lollirot pisze: przecież to nic złego, jak sobie człowiek czasem zaklnie, przekleństwa są językowi potrzebne. od użytkownika, nie od automatu, powinno zależeć, jak je dawkuje. a jeśli ktoś jest burakiem i co drugie słowo musi wtrącić ku.rwa, to chciałabym o tym wiedzieć.
lollirot pisze:natomiast jeśli chodzi o przekleństwa, mam zupełnie odwrotne zdanie - nie kumam automatu, który je zamienia na. przecież to nic złego, jak sobie człowiek czasem zaklnie, przekleństwa są językowi potrzebne. od użytkownika, nie od automatu, powinno zależeć, jak je dawkuje. a jeśli ktoś jest burakiem i co drugie słowo musi wtrącić ku.rwa, to chciałabym o tym wiedzieć.
Mia pisze: Jak Ci sie nie podoba to nie patrz.
Przynjamniej nie jest tak sztywno jak na innych forach.
ATF pisze:A ja np. nie mam ochoty czytac tych wulgaryzmów.
ATF pisze:To jednak Twoje zdanie , pozwólmy innym miec wlasne .
A ja np. nie mam ochoty czytac tych wulgaryzmów.
ATF pisze:Jasne - najlepiej w ogóle tu nie wchodź.
Dzieci też mają to czytać ? acha ? - to nie jest forum dla dzieci , tylko powyżej 18 lat
kinomaniak pisze:Kazde brzydkie słowo da sie zastapic innym.wiec moim zdaniem wulgaryzmy tym bardziej te ostre nie sa jezykowi potrzebne....
kinomaniak pisze:ale jesli czytam i u komus weszlo to w krew to wybacz.co z tego ze daje kropke ...... i niby nie przeklenstwo ...skoro kazdy wie ze ono nim jest.
Yasmine pisze:jak ja sobie przeklnę czasem w realu, to nie rozumiem dlaczego nie mogę na forum, skoro to integralny element wypowiedzi, kiedy jestem na przykład wściekła.
Mia pisze:dlatego automat jest bez sensu. nie sprawdza sie.
Wróć do „Sprawy techniczne forum”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 64 gości