problemy z postami
Moderator: modTeam
problemy z postami
Mam pytanie: dlaczego ubylo mi az tyle postow?!bo prawie polowa...rozumiem,ze zaginela pewna zawartosc forym po awarii, ale nalezalam do grupy forumowiczow,a teraz juz nie...
musze wyrazic ubolewanie na ten temat:( moze to ze postow ubylo niejest az takie zadziwiajace,ale to,ze np. sporo ich komus przybylo?!

ja mialam okolo 200, po wlamaniu jak forum zaczelo juz dzialac bylo ich 44, na nastepny dzien mialalm juz jeden post 
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
Dołączyłaś do forum 29 stycznia, a od wczoraj (czy przedwczoraj - nie pamiętam) wszystko jest cofnięte do 17.02. Nie wiem ile pisałaś, ale w ciągu niecałych 3 tygodni chyba nie nabiłaś sobie sporo. A co było po 17.02 odeszło w niebyt... Zresztą, praktycznie wszyscy stracili dużo postów. Chociażby Mav, miał niedawno ponad 6000.
No ja sie zblizalem do 7 tys ale jakos zal mi tego nei jest.
Najbardizej szkoda mi dzialu o ginekologach ktory rodzi sie w wielkich bolach i dla ktorego 2 posty to bylo naprawde wiele. Ale wciaz wierze ze cos z tego bedzie, jednak co to zalezy od Was bo ja tam pisal nie bede przxeciez. A chce z robic cos pozytecznego, z wizja rozwoju dla forum. I mysle ze z biegime czasu cos takeigo bedzie coraz bardziej potrzebne (coraz wiekszy dostep do mediow - internetu oraz coraz zwiekszajaca sie liczba "mlodziezy" szukajacych tego typu informacji w sieci).
Najbardizej szkoda mi dzialu o ginekologach ktory rodzi sie w wielkich bolach i dla ktorego 2 posty to bylo naprawde wiele. Ale wciaz wierze ze cos z tego bedzie, jednak co to zalezy od Was bo ja tam pisal nie bede przxeciez. A chce z robic cos pozytecznego, z wizja rozwoju dla forum. I mysle ze z biegime czasu cos takeigo bedzie coraz bardziej potrzebne (coraz wiekszy dostep do mediow - internetu oraz coraz zwiekszajaca sie liczba "mlodziezy" szukajacych tego typu informacji w sieci).
moze piszesz w tych działach gdzie posty nie sa naliczane???
[ Dodano: 2005-04-16, 10:23 ]
włąsnie luknelam na twoje posty i piszesz wszytsko na kazdy inny temat i dlatego postów nie nalicza:) ten ostatni napisales w sprawach technicznych i dlatego ci go naliczyło
[ Dodano: 2005-04-16, 10:23 ]
włąsnie luknelam na twoje posty i piszesz wszytsko na kazdy inny temat i dlatego postów nie nalicza:) ten ostatni napisales w sprawach technicznych i dlatego ci go naliczyło
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
Wróć do „Sprawy techniczne forum”