Ban za przekroczenie limitu logowania
Moderator: modTeam
Ban za przekroczenie limitu logowania
"Konto zostało zablokowane z powodu wielokrotnej próby logowania, spróbuj poźniej" ,próbuje i próbuje i nic. Założyłem drugie konto by móc napisac tego posta, bo bez zalogowania się nawet priva do moderatora nie moge napisać, a maila takze do moderatora nigdzie nie mogłem znaleźć. Moje konto to lestat19, proszę o odblokowanie. A co do wielokrotnej próby logowania, to był czas, że mi przeglądarka wariowała, miałem jakiegoś wirusa, zalogowałem sie kiedys raz, a później zaczęło odświeżać strone i bach, ban.. Proszę o odblokowanie, wtedy od razu usune to konto z którego teraz piszę. Pozdrawiam 
- pani_minister
- Administrator
Mail do moderacji to moderator@agnieszka.com.pl
Użytkownik sam usunąć konta nie może, w tym przypadku zrobię to za niego jak tylko sytuacja się wyjaśni.
Mail do moderacji to moderator@agnieszka.com.pl
Użytkownik sam usunąć konta nie może, w tym przypadku zrobię to za niego jak tylko sytuacja się wyjaśni.
Zgłoszenie do moderacji nie polega na negatywnym zgłoszeniu.
Polega na "problemie", który wypada rozwiązać przez MT.
Czy negatywnym, czy pozytywnym - do osądu przez MT.
Jest problem - może go rozwiązac tylko i wyłącznie MT.
Dlatego zgłoszeń moich (i nie tylko) prosze nie traktować (jak powyższe) jako ZŁO, tylko pomoc. Użytkownikowi lub... forumu ;DD
I prosze o wywalenie tego topa w kosmos
Polega na "problemie", który wypada rozwiązać przez MT.
Czy negatywnym, czy pozytywnym - do osądu przez MT.
Jest problem - może go rozwiązac tylko i wyłącznie MT.
Dlatego zgłoszeń moich (i nie tylko) prosze nie traktować (jak powyższe) jako ZŁO, tylko pomoc. Użytkownikowi lub... forumu ;DD
I prosze o wywalenie tego topa w kosmos
KOCHAJ...i rób co chcesz!
- pani_minister
- Administrator
- Administrator