Firefox
Moderator: modTeam
Firefox
Zmieniłam domyślną przeglądarke na firefoxa. I mam problem, bowiem kiedy chce się na forum agnieszki zalogować to nic się nie dzieje, tzn wpisuje login, hasło, wciskam zaloguj, czy enter i nie zaloguje mnie, tylko na nowo mogę sobie wpisywać login i hasło. Nie mam nawet żadnego komunikatu napisanego że coś źle robie, czy jakiś błąd zaistniał.
Jakieś propozycje co do zmiany tego stanu rzeczy?
Jakieś propozycje co do zmiany tego stanu rzeczy?
Ostatnio zmieniony 09 wrz 2007, 15:45 przez Marissa, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
Marissa pisze:Nieważne gdzie klikne, tam pojawi się ten wkurzający kursor "od worda"
hmmmm...dziwne..mi się pokazuje ten śmieszny kursor tylko gdy przejadę na tekst
Marissa pisze:To co, mam zrobić printscreen żebyś uwierzył?![]()
po co te nerwy...
przeinstaluj może firefoxa
[ Dodano: 2007-09-09, 17:03 ]
Marissa pisze:W opcjach odznaczyłam "zawsze używaj klawisza kursora do nawigacji po stronach"
właśnie zastanawiałem sięczy to przypadkiem nie to...ja mam to odznaczone
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
to tylko Twoje zdanietr3sor pisze:a tutaj wszystko slicznie przejzyscie itp
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
zawiesza mi sie, dlugo laduje strony, IE laduje szybciej, nie wyświetlaja mi sie niektore obrazki, pomimo uporczywego odswierzania strony nie wyswietlaja sie nadal, czasem kiedy klikam na ikonke przegladarki w ogole sie nie otwiera.
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
SaliMali pisze:zawiesza mi sie, dlugo laduje strony, IE laduje szybciej, nie wyświetlaja mi sie niektore obrazki, pomimo uporczywego odswierzania strony nie wyswietlaja sie nadal, czasem kiedy klikam na ikonke przegladarki w ogole sie nie otwiera.
moze sie cos zwaliło przy instalacji, nie wiem sie nie znam. Ja od bardzo dawna mam i jestem zadowolona. Problemem jest instalowanie wtyczek, bo prawie nigdy sie tak automatycznie nie instaluja.
Nie ma idealnej przegladarki, a Firefox to po prostu najmniejsze gownienko ze wszystkich. Ostatnio testowalem safari pod Win, ale nie moglem sie do tego przyzwyczaic, zbyt "amerykanska".
[ Dodano: 2007-11-08, 17:15 ]
nigdy z explorerem nie mialem problemow, zmienilem na FF rtylko dlatego, ze lubie zakladki.
[ Dodano: 2007-11-08, 17:15 ]
tr3sor pisze:problemy to sa w exploshitem
nigdy z explorerem nie mialem problemow, zmienilem na FF rtylko dlatego, ze lubie zakladki.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Dzindzer pisze:Problemem jest instalowanie wtyczek, bo prawie nigdy sie tak automatycznie nie instaluja.
No właśnie, dopiero po dorzuceniu kilku wtyczek Firefox pokazuje ząbki

Obecnie mam Firefox'a w wersji 2.0.0.9 + wtyczka FasterFox i chodzi jak rakieta, zero problemów

- pani_minister
- Administrator
klasyfikacja slabego sprzetu zmienia sie z dnia na dzien
Dla mnie slaby to dla wielu super komp ... wiec takie minimum
Procesor ? (prawy myszki na moj kompuiter i wlasciwosci tam bedzie tez ilosc ramu) << nie do konca jestem pewien ale chyba tak ;p
Ram (patrz wyzej ;p)
Polaczenie z internetem ... neostrada ? radiowka ? kablowka ? siec lokalna ?
I jak by sie dalo bardziej sprecyzowac problem ;> moze nie "technicznym" jezykiem ale tak jakos bardziej precyzyjnie

Procesor ? (prawy myszki na moj kompuiter i wlasciwosci tam bedzie tez ilosc ramu) << nie do konca jestem pewien ale chyba tak ;p
Ram (patrz wyzej ;p)
Polaczenie z internetem ... neostrada ? radiowka ? kablowka ? siec lokalna ?
I jak by sie dalo bardziej sprecyzowac problem ;> moze nie "technicznym" jezykiem ale tak jakos bardziej precyzyjnie

Wróć do „Sprawy techniczne forum”