Naukowa Akademicka Siec Komputerowa - NASK
Moderator: modTeam
nask
hehe... wiec nie pozostaje mi nic innego niz czekac, ze moze zapomnieli o swoich pieniadzach :-) Taki stan rzeczy mi odpowiada, pomimo ze nie sa to ogromne pieniadze bo 150 zl + VAT za jeden rok :659:
Martyna pisze:No..lepiej, zeby nas nie wyłączali, bo gdzie my się podziejemy przez ten czas, jak nie na forum...? :553:
Jestem uzależnoina!
Oj ja tak samo. Zawsze jak siadam przy komputerze to odrazu włączam to forum. Uwielbiam je po prostu.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
to miłe
uzaleznianie sie od czegokolwiek moze byc szkodliwe - ale w tym przypadku jest mi bardzo milo ze tak piszecie.
Pozdrowienia
Pozdrowienia
Re: nask
Agnieszka pisze:hehe... wiec nie pozostaje mi nic innego niz czekac, ze moze zapomnieli o swoich pieniadzach :-) Taki stan rzeczy mi odpowiada, pomimo ze nie sa to ogromne pieniadze bo 150 zl + VAT za jeden rok :659:
Przenieś domenę do innej firmy obsługującej domeny (mającej umowę z NASK), np. do home.pl - 91,50 brutto rocznie, a więc o połowę taniej
NASK w ogóle jest świetny... o mnie przypomnieli sobie po 13 m-cach...
Dzwonilam dzis do NASK - wszystko zalatwione, faktura w najblizszych dniach przyjdzie wiec zawieszenia domeny nie nalezy sie obawiac.
Z przeniesieniem delegacji domeny nie chce robic zamieszania. od kilku lat jest tak samo i nie bede teraz zmieniac. Pozniej w razie problemow HomeNET odsylal by mnie do NASK-u a nask do home.pl :-)
Z przeniesieniem delegacji domeny nie chce robic zamieszania. od kilku lat jest tak samo i nie bede teraz zmieniac. Pozniej w razie problemow HomeNET odsylal by mnie do NASK-u a nask do home.pl :-)
Wróć do „Sprawy techniczne forum”