Pytanie nie zwiazane z forum bezposredio, ale z pewna techniczna sprawa. Otoz mam ustawione cos takiego, ze jak mam cos gdzies wpisac np. nazwe uzytkownika, czy adr4es poczty, albo cos w googlach to mi sie pojawiaja podpowiedzi, tzn lista uzywanych juz opcji, teraz pytanie jak to zlikwidowac??
Z gory dziekuje za pomoc
Podpowiedzi
Moderator: modTeam
Podpowiedzi
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Marissa pisze:Bo Ty jej go sponsorujesz, mam rozumieć?
o co Ci chodzi?
madziorka.m pisze:tak bezinteresownie?
jak widać, tak
madziorka.m pisze:ja i moj komputer mamy sie dobrze
yhym...no ja osobiście wolę używać czegoś mniej dziurawego, no ale jak wolisz...pyknij od czasu do czasu tylko scana jakiegoś na dysk

Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Mati_00, jeżeli tylko instalujesz najnowsze łatki (podobnie jak w FF) to nie masz sie raczej czego obawiać.
Ja co prawda używam FF, ale o najnowszym IE słyszałem jak do tej pory opinie podobne jak do opery i FF, czyli pozytyw. Co kto lubi.
Aha. I interfejsowo też się już niewiele różnią.
Spróbuj do FF nie instalować pół roku aktualizacji i będzie gorzej niz z IE 5.0
Ja co prawda używam FF, ale o najnowszym IE słyszałem jak do tej pory opinie podobne jak do opery i FF, czyli pozytyw. Co kto lubi.
Aha. I interfejsowo też się już niewiele różnią.
Spróbuj do FF nie instalować pół roku aktualizacji i będzie gorzej niz z IE 5.0

Mati, ja naprawde wiem takie rzeczy.
tak tylko przypominam...jestem nadopiekuńczy wiem xD
Lies pisze:Mati_00, jeżeli tylko instalujesz najnowsze łatki (podobnie jak w FF) to nie masz sie raczej czego obawiać.
PZU
Lies pisze:Ja co prawda używam FF, ale o najnowszym IE słyszałem jak do tej pory opinie podobne jak do opery i FF, czyli pozytyw.
zawsze to będzie dla mnie IE...mimo wszystko
Lies pisze:Aha. I interfejsowo też się już niewiele różnią.
no coś tam widziałem, ale to tylko chłyt małketingowy
Fuck it all! Fuck this world!...
Wróć do „Sprawy techniczne forum”