meskie forum?
Moderator: modTeam
meskie forum?
jestem facetem ale denerwuje mnie jesli cytujac jakas dziewczyne autoamtycznie jest nadawana forma męska "taka_jedna napisał". Pytanie wobec tego czy mozna by bylo dodac formy żenskiej dla kobiet. Nieznam sie na tym ale na podstawie podanej plci komputer moglby rozrozniac nas. To tyle dziekuje za uwage.
"Kochaj i szalej nie pytaj co dalej bo potem juz tylko niebo."
Dla mnie niech i będzie napisała " krzys" po prostu mi to wisi i tak wszyscy wiedzą o co chodzi , tak samo jak przyzwyczaiłem się do czytania (bez używania polskich znaków ) tu założyciel topiku by się bardziej postarał a nie szukał , jak to ktoś powiedział, czy napisał ...... szukanie dziury w całym !!!!
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Maverick pisze:Dajcie spokoj, jak to brzmi - uzytkowniczka.
Ładnie brzmi
Choć mi to nie przeszkadza ale rzeczywiście mogłoby pisać przynajmniej "napisał(a)". byłoby sprawiedliwie
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
- taka_jedna
- Maniak
"Duszek", "sony" napisał...itp nie jest jeszcze aż tak rażące w oczy, bo nicki te mają męska końcówkę chociaż należą do kobiet. Ale "taka jedna napisał", "zielonowłosa napisał", "ania napisał" to rzeczywiscie kretyńsko wygląda
(nigdy o tym nie mowiłam bo nie wiedziałam czy da się zmienić)
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
użytkownik napisał(a)
Nie moge znalezc na forum takiego ciagu slow "użytkownik napisał" W ktorym momencie sie to pojawia? Albo niedowidzam albo moze mam inaczej ustawiony profil, albo jeszcze cos innego - prosze mnie nakierowac. Jesli znajde ktory plik skryptu za to odpowiada (jest ich kilkadziesiat) to zrobie zmiane na "użytkownik napisał(a)" choc przyznam ze mi to nigdy nie przeszkadzalo a nawet nie zwrocilam na to uwagi skoro nie moge tego odnalezc na forum :-)
Re: użytkownik napisał(a)
Agnieszka pisze:Nie moge znalezc na forum takiego ciagu slow "użytkownik napisał" W ktorym momencie sie to pojawia? Albo niedowidzam albo moze mam inaczej ustawiony profil, albo jeszcze cos innego - prosze mnie nakierowac. Jesli znajde ktory plik skryptu za to odpowiada (jest ich kilkadziesiat) to zrobie zmiane na "użytkownik napisał(a)" choc przyznam ze mi to nigdy nie przeszkadzalo a nawet nie zwrocilam na to uwagi skoro nie moge tego odnalezc na forum :-)
A teraz?

Pliki z tłumaczeniem znajdują się w katalogu lang (lub languages).
Wróć do „Sprawy techniczne forum”