Oliwa sprawiedliwa
Moderator: modTeam
Oliwa sprawiedliwa
Zostaly usuniete moje dwa posty ktore byly krotka i zwiezla odpowiedza do pewnej osoby(na temat!!!).Nie rozumiem czemu. Duza ilosc ludzi tutaj (bez obrazy) gada od rzeczy a jakos ich posty "zyja sobie".Czy do tego trzeba miec jakies przywileje?Nie wiem...ilosc postow 5000 w tym 3 do rzeczy?A moze zapisac sie do lozy masonskiej?Wkurza mnie to.
3. Decyzja moderatora jest ostateczna i użytkownik nie ma prawa odwoływać się od niej.
Punkt regulaminu.
I tak zamkną Ci ten temat. Mi też usuwają posty, a czasami się z tym nie zgadzam. Fakt jest taki, że czasami modowie przesadzają.
Popierasz wszystkie decyzje rządu? No.
Punkt regulaminu.
I tak zamkną Ci ten temat. Mi też usuwają posty, a czasami się z tym nie zgadzam. Fakt jest taki, że czasami modowie przesadzają.
Popierasz wszystkie decyzje rządu? No.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Olivia pisze:Fakt jest taki, że czasami modowie przesadzają.
To Twój fakt Już Ci kiedyś pisałem, że nie jesteś w stanie zobaczyć więcej od czubka Swojego nosa.
Modowie są baaardzo wstrzemięźliwi.
Ty myślisz, że modowie czytają wszystko?!tarantula pisze:Duza ilosc ludzi tutaj (bez obrazy) gada od rzeczy a jakos ich posty "zyja sobie".
Zawsze możesz post zgłosić do moderacji.
I to nie jest tak, że jak jest chlew, to poprzeczka modów się obniża. Przeciwnie - jedyną, skuteczną metodą powstrzymania chlewu jest wycinka postów i warny. Szczególnie to dotyczy ludzi, którzy nie są nowicjuszami lub mieli już wycinane posty, a mimo to mają w dupie pracę modów.
Jeśli ktoś dostaje warna, to niech nie obarcza winą moda, tylko SIEBIE - bez przyczyny nie ma skutku.
Dziękuję za dyskusję
Klozet.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Wróć do „Sprawy techniczne forum”