Do Moderatora
Moderator: modTeam
Do Moderatora
Proponuje usunięcie postów zamieszczanych przez dowcipnisiów (nie będe wymieniała bo i tak każdy wie). Należałoby również pomyśleć nad jakąś być może nową metodą zabezpieczenia się przed takimi osobami. Choć znowu na głupote ludzką nic nie da się poradzić.
Do Nataszy:
Nie przejmuj się tymi osobami. Widać, że starsznie się nudzą a czują się bezpiecznie bo nikt nie może się dowiedzieć kto to jest. W rzeczywistości na pewno w ogóle nie są tak odważni.
Do Nataszy:
Nie przejmuj się tymi osobami. Widać, że starsznie się nudzą a czują się bezpiecznie bo nikt nie może się dowiedzieć kto to jest. W rzeczywistości na pewno w ogóle nie są tak odważni.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Uderz w stół a norzyce się odezwą
:569: Czego chcesz?? Robię co mogę kasowałem dziś te cholerne posty przez godzinę. Myślałem, że nigdy nie skończę. A jak juz wszystko jest skończone to piszesz ze nic nie robię??? LITOŚCI!!! Nie ożeniłem się z forum. Nie mam obowiązku wchodzić tu co 15 min!! Mam setki innych zajęć. Są jeszcze inni moderatorzy, miej tez pretensje do nich!! Jak chcesz to pogadaj z maverickiem, niech ci da status moderatora, bedziesz sobie wtedy kasowac posty, jak tylko i kiedy tylko bedziesz chciała i nikt nie bedzie kazał czekać az wejde na forum!!!
Tak maverick jest najwyraźniej bogiem na tym forum.... :565:
Ludzie....
Oczywiście wy dziewczyny jestescie święte!!
sarah pisze:dokladnie ignorowac i nie odpowiadac.
Ale przydaloby sie zeby moderatorzy nie mieli tego napisu przy nicku tylko dla ozdoby i jak juz sie pojawiaja na forum i widza takie wpisy to zadzialali -> to do Ciebie mariuszu
:569: Czego chcesz?? Robię co mogę kasowałem dziś te cholerne posty przez godzinę. Myślałem, że nigdy nie skończę. A jak juz wszystko jest skończone to piszesz ze nic nie robię??? LITOŚCI!!! Nie ożeniłem się z forum. Nie mam obowiązku wchodzić tu co 15 min!! Mam setki innych zajęć. Są jeszcze inni moderatorzy, miej tez pretensje do nich!! Jak chcesz to pogadaj z maverickiem, niech ci da status moderatora, bedziesz sobie wtedy kasowac posty, jak tylko i kiedy tylko bedziesz chciała i nikt nie bedzie kazał czekać az wejde na forum!!!
:569:gracja pisze:mav wróć!juz zawsze bede Cie chwalic
Tak maverick jest najwyraźniej bogiem na tym forum.... :565:
Ludzie....
Oczywiście wy dziewczyny jestescie święte!!
gracja napisał:
mav wróć! juz zawsze bede Cie chwalic
Tak maverick jest najwyraźniej bogiem na tym forum....
NIe Mariusz, ale kiedyś było tak, że sprzedawało się produkty, dziś trzeba umieć sprzedać siebie.
Mav upomina się o swoje i robi przy tym dużo szumu, cytuję Mava:
"A czemu nikt mi nie gratuluje moderowania/administrowania, cierpliwosci do Was itp? Chlip... Chlip..."
A tu odpowiedz Triniti19:
"Czyli dziękujemy naszemu kochanemu administratorowi - Maverickowi oraz oczywiście nie można zapomnieć dziękować o naszych wspaniałomyślnych moderatorach: Lizie, Mariuszowi oraz Poogie .
Wszystkim

:568: Pochwal się czasem, że Ty też coś robisz i wszystko będzie jasne!
Tym kończąc - dziękuję bardzo za skasowanie uciążliwych postów w imieniu własnym i
reszty szacownej młodzieży
Wróć do „Sprawy techniczne forum”