MAVERICK PROSZE O ODPOWIEDZ w sprawie BANA
Moderator: modTeam
MAVERICK PROSZE O ODPOWIEDZ w sprawie BANA
MAM bana z argumentacja jaka znalazlem ktora jest klamliwa ze wrzucilem dwa razy ten sam temat w dzial z jakiego mi go usunieto przez fisha,nie dotknalem w tej sprawie nawet klawiatury,,to jest klamstwo,,znasz temat pewnie i wojenki moderatora fisha, nie wnikam w nie zwlaszcza jak widze teksty o odstrzeliwaniu baranow na hali jaka jest forum mam wymiotne odczucia co do strzelajacego tak latwo bez poznania jaka wartosc moga miec potencjalne barany piszacego takie rzeczy,, napisalem juz do Agnieszki,, i do ciebie na gg ale milczysz,,wiec pisze teraz tutaj masz tez info na priv...Mam bana na poziomie IP I MOGE WEJSC JAK TERAZ Z INNEGO KOMPA,, i widze ze mam ostrzezenia o wartosci 2 , ktore jak sadze nie maja sily sprawczej w postaci bana ,,pytam wiec co jest na rzeczy ze z mam zablokowany moj komp z informacja ze jestem wyrzucony z forum,,,mogac jednak wejsc z innego IP co teraz wlasnie robie,,,prosze o odpowiedz,, gdybym pisal do fisha napisalbym MAM PROBLEM POMOZCIE ... bo uswiadamia mi z kazdym privem ze tutaj nie mozna inaczej,,pozdrawiam i czekam na reakcje
- ForsakenXL
- Maniak
- Weteran
Smyku jeszcze raz coś napiszesz na ogólnym jak to niby zostałeś niesłusznie potraktowany to nie wejdziesz już nigdy na to forum.
Załozyłeś dwa razy ten sam temat - zmieniłeś raptem tutuł tematu jak Ci go przesunąłem i pomimo tego, że znów go przeniosłem założyłeś trzeci raz.
Ja Ci bana na ip nie zkładałem, pogratuluj MAVowi, że i tak Ci zdjął dwa ostrzeżenia. Całe szczeście zrozumiał swój błąd.
Załozyłeś dwa razy ten sam temat - zmieniłeś raptem tutuł tematu jak Ci go przesunąłem i pomimo tego, że znów go przeniosłem założyłeś trzeci raz.
Ja Ci bana na ip nie zkładałem, pogratuluj MAVowi, że i tak Ci zdjął dwa ostrzeżenia. Całe szczeście zrozumiał swój błąd.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz,
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump

Wróć do „Sprawy techniczne forum”