Pytanie

Tematy dotyczące części technicznej forum, sugestie, propozycje, opinie, moderowanie wpisów, dodawanie nowych działów itp.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Pytanie

Postautor: Triniti19 » 25 cze 2004, 11:15

Chciałabym się zapytać o pewną kwestie dotyczącą tego forum. Mianowicie czasami dopiero po wciśnięciu odśwież pojawiają mi sie nowe posty a jak nie wcisne odśwież to wtedy po zalogowaniu się i wejściu w któryś z działów "nie widze" tych nowych postów (np. teraz przed odśwież widze posty jako ostatnie te z wczoraj). No i chciałabym sie zapytać czy może to być spowodowane błędem coś w moich ustawieniach internetowych czy może wam też czasem się tak zdarza?

Używam przeglądarki: Microsoft Internet Explorer 6.0
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Agnieszka

problem

Postautor: Agnieszka » 25 cze 2004, 11:30

Witaj
Ja mam tez przegladarke IE 6.0 ale takie sytuacje tu na forum mi sie nie zdarzyly.
Powinno pomoc ustawienie i Internet Explorerze:
Narzedzia -> Opcje Internetowe -> Tymczasowe pliki internetowe -> ustawienia -> Opcja "Sprawdz czy sa nowsze wersje przechowywanych stron" i tu ustaw "przy kazdej wizycie na tej stronie"
Mysle ze to powinno pomoc - wyprobuj

pozdrawiam
Agnieszka
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 25 cze 2004, 11:34

No i rzeczywiście pomogło. Bardzo dziękuje za pomoc :)

Pozdrawiam
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,

lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"

Wróć do „Sprawy techniczne forum”