Chciałabym się zapytać o pewną kwestie dotyczącą tego forum. Mianowicie czasami dopiero po wciśnięciu odśwież pojawiają mi sie nowe posty a jak nie wcisne odśwież to wtedy po zalogowaniu się i wejściu w któryś z działów "nie widze" tych nowych postów (np. teraz przed odśwież widze posty jako ostatnie te z wczoraj). No i chciałabym sie zapytać czy może to być spowodowane błędem coś w moich ustawieniach internetowych czy może wam też czasem się tak zdarza?
Używam przeglądarki: Microsoft Internet Explorer 6.0
Pytanie
Moderator: modTeam
Pytanie
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
problem
Witaj
Ja mam tez przegladarke IE 6.0 ale takie sytuacje tu na forum mi sie nie zdarzyly.
Powinno pomoc ustawienie i Internet Explorerze:
Narzedzia -> Opcje Internetowe -> Tymczasowe pliki internetowe -> ustawienia -> Opcja "Sprawdz czy sa nowsze wersje przechowywanych stron" i tu ustaw "przy kazdej wizycie na tej stronie"
Mysle ze to powinno pomoc - wyprobuj
pozdrawiam
Agnieszka
Ja mam tez przegladarke IE 6.0 ale takie sytuacje tu na forum mi sie nie zdarzyly.
Powinno pomoc ustawienie i Internet Explorerze:
Narzedzia -> Opcje Internetowe -> Tymczasowe pliki internetowe -> ustawienia -> Opcja "Sprawdz czy sa nowsze wersje przechowywanych stron" i tu ustaw "przy kazdej wizycie na tej stronie"
Mysle ze to powinno pomoc - wyprobuj
pozdrawiam
Agnieszka
Wróć do „Sprawy techniczne forum”