Plecak, czy tornister dla dziecka?
Moderator: modTeam
Plecak, czy tornister dla dziecka?
Waszym zdaniem dla dziecka do szkoły lepiej wybrać plecak, czy tornister?
Re: Plecak, czy tornister dla dziecka?
Dla młodszego lepiej wybrać tornister, a dla starszego plecak, ale koniecznie taki z usztywnionym, wyprofilowanym tyłem. A co myślisz o plecaku na kółkach? - dla zdrowia dziecka jest to z pewnością lepszy wybór, niż zwykły plecak, czy nawet tornister. Dla dziewczynki w sam raz będzie taki: PLECAK NA KÓŁKACH DLA DZIEWCZYNKI DREAM BIG Z MOTYLEM - ładny, porządnie wykonany, w dodatku z nieprzemakalnego materiału.
Plecak na kółkach to dobre rozwiązanie, coraz więcej dzieci jest przeciążonych książkami
według mnie plecak okej
Plecak czy tornister dla dziecka
Już sie poprawiłem i post na przywitanie też jest
Właśnie mnie zastanawia dlaczego Kellys to taki szit ? ciężko powiedzieć coś o plecaku jak sie go nie używa więc czekam na kogos kto rzeczywiście mial do czynienia z tymi plecakami i może coś potwierdzić/zaprzeczyć.
Ogólnie oczywista oczywistość to to że lepszy będzie Deuter ale dla używania do max 5 razy w roku nie potrzebuje, a ciężko wyłożyć niektórym osobom 250 zł na plecak z bukłakiem dlatego postanowiłem przeanalizować te tańsze i może tym mniej zamożnym riderom też sie to przyda
Znalazłem na necie Authora Twistera za 130 zł i jestem bliski jego kupna ale czekam jeszcze na opinie o Krossie Vento
Właśnie mnie zastanawia dlaczego Kellys to taki szit ? ciężko powiedzieć coś o plecaku jak sie go nie używa więc czekam na kogos kto rzeczywiście mial do czynienia z tymi plecakami i może coś potwierdzić/zaprzeczyć.
Ogólnie oczywista oczywistość to to że lepszy będzie Deuter ale dla używania do max 5 razy w roku nie potrzebuje, a ciężko wyłożyć niektórym osobom 250 zł na plecak z bukłakiem dlatego postanowiłem przeanalizować te tańsze i może tym mniej zamożnym riderom też sie to przyda
Znalazłem na necie Authora Twistera za 130 zł i jestem bliski jego kupna ale czekam jeszcze na opinie o Krossie Vento
Wróć do „Dziecko, wychowanie, sprawy rodzinne”