i po co
Na przykład po to, żeby uciec od rodziców podobnych Błażejowym
To całkiem dobry powód do usamodzielnienia.
<ja co prawda od rodziców raczej nie uciekałam, ale wyprowadziłam się, jak miałam 14. Całkiem dobra decyzja, z perspektywy czasu>
Moderator: modTeam
Ale czekejcie, przyrównujecie wyprowadzenie się do bursy z wyprowadzeniem się 33-latka?
miałem na myśli siebie w wieku 20 lat.teraz dał bym sobie radę <siekiera2> inna sprawa co sądzi o tym matkaDzindzer pisze:Błażej jak sam pisał nie należy do zbyt zaradnych ludzi. Matka się może martwic jak on sobie poradzi
TedBundy pisze:Ile to osób z domu się wyniosło w wieku 18 lat i po co?
Nola pisze:mnie też już męczy mieszkanie z rodzicami. jeszcze rok męki na licencjacie( a i to nie wiadomo biorąc pod uwagę moją obecną sytuację) i wynoszę się do wrocławia, będę coś wynajmować z kimś znajomym.
Yasmine pisze:Mam wrażenie, że w głębi duszy Ci wygodnie, bo wyprane, wyprasowane, posprzątanie i ugotowane. Kobiety nie masz, więc gdzie będziesz miał tak wygodnie jak u mamy ?
Nola pisze:mnie też już męczy mieszkanie z rodzicami.
księżycówka pisze:Ja już się czuję na to za stara.
Marissa pisze:Błażej nic nie zrobi, jedynie będzie zakładał kolejne podobne tematy. Taki typ.
Marissa pisze:Marne 3 tysiaki, które zaraz wydam na prostowanie zębów
Yasmine pisze:Strasznie wkurzające jest takie coś u faceta. Jęczy, jęczy, narzeka ale nic ze swoim życiem nie zrobi. To też odstrasza kobiety
Yasmine pisze:Marissa napisał/a:
Marne 3 tysiaki, które zaraz wydam na prostowanie zębów
na aparat ?
Wujo Macias pisze:Ja w ogole nie rozumiem jak rodzice moga nie chciec, zeby gnojek sie z domu wyprowadzil?
Nie wiem jak ja moim powiem, ze spadam z domu (mam nadzieje, ze do konca roku)? Bo jak powiem wprost, to chyba ze szczescia zwariuja. Ojciec na zawal zejdzie, matka pierdolca dostanie, Bede musial dawkowac...
To fajnie, ja to rozumiem i w ogole.Yasmine pisze:Wujo Macias pisze:Ja w ogole nie rozumiem jak rodzice moga nie chciec, zeby gnojek sie z domu wyprowadzil?
Nie wiem jak ja moim powiem, ze spadam z domu (mam nadzieje, ze do konca roku)? Bo jak powiem wprost, to chyba ze szczescia zwariuja. Ojciec na zawal zejdzie, matka pierdolca dostanie, Bede musial dawkowac...
Wiesz Wujo, myślę że chęć wykopania dziecka z domu jest wprost proporcjonalna do jego upierdliwości. Czasem dzieci pomagają w domu, coś wnoszą, bez nich byłoby pusto i rodzice nie chcą "gnojka" wcale tak szybko wykludzić
Niczym, mnie matka nie lubi bardzo, ale nie moge w sumie na rodzicow narzekac i calkowicie ich rozumiem, ze mi kaza sie z domu wynosic. Sam bym sobie kazal.Yasmine pisze:no a już Ci miałam to przypomnieć.Wujo Macias pisze:Co ja gadam!
Zadnych dzieci!
Ufff, dobrze że pamiętasz.
Swoją drogą czym Cię tak w życiu skrzywdzili, że masz takie a nie inne podejście ?
Wróć do „Dziecko, wychowanie, sprawy rodzinne”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości