Reszta, o której może tu wspominałam to podstawowe badania jakieś typu EKG, krew, mocz itp.
Na USG wątroby znów zapomniałam się zapisać dziś

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
księżycówka, trzymaj sięMoje krzyki bólu pół poczekalni słyszało.
złożę za Ciebie w ofierze kota
czy tylko mi przed oczami stanął odcinek włatców móch?matko, idę zaraz na drogę krzyżową, dobrze, że mam mp3 ze sobą i zapas bateryjek
księżycówka pisze:Cytat:
<siekiera2>
No co? Koty na ofiary dobre są
Sam złapiesz jak przyjedzieszMati pisze:złapiesz mi kilka?
To i tak nie tak źle. Sama widziałam (a ja tam często nie bywam) jak jednej się we włosy zaplątała, a drugiej zjechała po gołych nogach zostawiając piękne krwawiące ślady.Dzindzer pisze:Te Wasze wiewiórki to bezczele jedne. Siadłam sobie na ławeczce, czuliłam sie do narzeczonego, a ona taka jedna ruda, wskoczyła na ławeczkę cichcem i mi sie do orzechów dobrała, cała paczkę nerkowców spaskudziła, zżarła kilka, ale co ja po wiewiórce mam jeść
księżycówka pisze:Może do lipca se znajdzie jakiegoś frajera![]()
księżycówka pisze:Ja nie jestem damąPomordować możesz później, a łapać możemy razem. Nie znoszę tych szkodników
Dzindzer pisze:Te Wasze wiewiórki to bezczele jedne. Siadłam sobie na ławeczce, czuliłam sie do narzeczonego, a ona taka jedna ruda, wskoczyła na ławeczkę cichcem i mi sie do orzechów dobrała, cała paczkę nerkowców spaskudziła, zżarła kilka, ale co ja po wiewiórce mam jeść
księżycówka pisze:To ciekawe osoby nazywasz przyjaciółmi <zmieszany> Dla mnie kosmos.
księżycówka pisze:Nie no zorganizuje jakiś słoik ;DD
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 29 gości