złotooka kotka pisze:Dobrze jest pic siemie lniane (mielone) rozbeltane z woda - swietnie dziala na problemy z brzuchem tylko smakuje niczym glutowata sperma
Ja wole takie niemielone, smaczniejsze
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Ja wole takie niemielone, smaczniejsze
księżycówka pisze:Gorzej w ciągu dnia czy wieczorem.
księżycówka pisze:Ja właśnie wróciłam od nowego internisty. W porządku facet, bardzo miły.
Generalnie wyszło na to, że albo mam nadwrażliwość jelitową, która się uaktywnia od nerwów (a tych zwłaszcza ukrytych mi nie brak np bolą mnie zęby od zaciskania ich nerwowo i inne takie tam) albo mam wrzody. Na razie spróbujemy leczyć to pierwsze. Jak nie pomoże to do gastrologa i na kolonoskopię.
złotooka kotka pisze:Ale dluzej trzeba je przygotowywac.
Miltonia pisze:I jak masz podejrzenie wrzodow, to sprobuj byc na diecie przez jakis czas i zobacz, czy cos Ci sie poprawilo
Miltonia pisze:Na pewno trzeba ograniczyc slodycze.
Miltonia pisze:na trudniejsze trasy mam ecco z grubsza podeszwa i tyle.
Też mnie zawsze interesowało czemu kobiety mają takiego fioła na punkcie butów. Jeżeli o mnie chodzi, to buty są częścią garderoby, na którą zwracam uwagę w ostatniej kolejności jak patrzę na jakąś kobitkę.Blazej30 pisze:matko i córkoile można pisać o butach
Domyślam się, ale na razie chce wykluczyć, że to ma podłoże psychosomatyczne.Miltonia pisze:Moon, na wrzody test na HP powinien Ci zrobic od razu. I jak masz podejrzenie wrzodow, to sprobuj byc na diecie przez jakis czas i zobacz, czy cos Ci sie poprawilo. Na pewno trzeba ograniczyc slodycze.
Jeszcze mi nic nie stwierdził. Dał mi tylko jakieś leki.Dzindzer pisze:Właśnie aż dziwne, ze diety Ci lekarz nie zalecił
Niekoniecznie. Zazwyczaj na punckie po prostu czegoś. U mnienp jest to bielizna i kolczyki. Buty mają być wygodne, odpowiednie do pogody i pasujące do ciekawszej resztyZaq pisze:zemu kobiety mają takiego fioła na punkcie butów
Zaq pisze:Też mnie zawsze interesowało czemu kobiety mają takiego fioła na punkcie butów. Jeżeli o mnie chodzi, to buty są częścią garderoby, na którą zwracam uwagę w ostatniej kolejności jak patrzę na jakąś kobitkę.Blazej30 pisze:matko i córkoile można pisać o butach
dlatego jestem miłośnikiem bosonogich kobietlollirot pisze:Jedne i drugie buty są dla mnie niezgrabne i nie do noszenia.
Miltonia pisze:Mati, wlasnie tak jest, ze zadni znani mi ludzie w adidasach nie chodza po ulicy czy do pracy <boje_sie>
Miltonia pisze:Ale wlasnie Ciebie wyobrazam sobie tak: w lecie biale skarpetki, adidaski, krotkie spodenki i koszulka nike czy inne puma i tak zasuwaszNo i dla mnie jest to wyglad dresa, nawet jak te rzeczy kosztuja po 300 zl kazda.
Dzindzer pisze:z maksymalna ilością kosmetyków brązujących
Miltonia pisze:+ uczesane wlosy
Jawka pisze:Najlepsze połączenie to addidasy + jeansy + sportowa kurtka ze ściągaczem i elegancka torebka.
Dzindzer pisze:I kolczyki koła
mostatnio 2000 calorii z kredką i cieniem kupiłam za 35 w rossmanieYasmine pisze:A w naturze znów jest promocja maxfactora: 2000 calorii i masterpice za 45 zł. I jak tu oszczędzać....
jakoś nie trafiam na takieJawka pisze:Jest tyle ciekawych/wygodnych/ładnych/kobiecych butów pomiędzy szpilkami a addidasami...
Jawka pisze:2000 calorii
Yasmine pisze:ej, ja lubię, co do nich masz![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 59 gości