Mati pisze:prościej będzie jak śnieg stopnieje
To go o to poproś, wysikaj na nim podanie, może się ulituje i stopnieje.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Kozaków nie lubię, zeszłej zimy miałam kupione, założyłam może ze 2 razy, ale zdecydowanie kozaki nie są dla mnie. Nie widziałam jeszcze kozaków, które byłyby ładne, a w moich adidaskach mi dobrze i ciepło.księżycówka pisze:Nie no jakby było -20 to bez przesady. Od tego są kozaki.
Eeeej, nie przesadzajmy, Tanebo przynajmniej ma swoje zdanie..Dzindzer pisze:Mati napisał/a:
dżizas czuję się jak tanebo)
I piszesz jak on
SaliMali pisze:Tanebo przynajmniej ma swoje zdanie..
Nie ma.SaliMali pisze:Tanebo przynajmniej ma swoje zdanie
No tak. Tylko, że adidasów nie weźmiesz wszędzie.SaliMali pisze:Nie widziałam jeszcze kozaków, które byłyby ładne, a w moich adidaskach mi dobrze i ciepło.
Woda, prysznic, wanna... Nie, tamnie ma prawa być ani sekundy zimno.Yasmine pisze:po gorąco - zimnym
SaliMali pisze:Eeeej, nie przesadzajmy, Tanebo przynajmniej ma swoje zdanie..
księżycówka pisze:No tak. Tylko, że adidasów nie weźmiesz wszędzie.
księżycówka pisze:Yasmine napisał/a:
po gorąco - zimnym
Woda, prysznic, wanna... Nie, tamnie ma prawa być ani sekundy zimno.
ano właśnie. Masz rację, że niestety nie mogę wszędzie iść w adidasach, do teatru wiadomo, założę inny but, ale jaki inne miejsca masz na myśli?Dzindzer pisze:księżycówka napisał/a:
No tak. Tylko, że adidasów nie weźmiesz wszędzie.
Ty nie Sali widocznie tak. Zależy jeszcze od tego co wchodzi w skład tego wszędzie
nie, nie doczepiłam sie, po prostu takie jst moje zdanie. Ty możesz uważać co sobie chcesz na mój temat, a ja zdanie o Tobie mam właśnie takie. Ot co.Mati pisze:żeś się doczepiła
u nas to widok dość pospolity, więc możesz przyjechać zobaczyć jak dziewczyny takie wyglądająMiltonia pisze:nie wyobrazam sobie jak to wyglada, jak dziewczyna powyzej 20-stki lata po ulicy w adidasach.
do jeansów i kurtkiMiltonia pisze:A do czego te adidasy nosicie?
są modele butów do uprawiania konkretnych sportów, sa też casual do chodzenia na codzień.Miltonia pisze:Bo jak dla mnie to sa to buty typowo sportowe i nosi sie je, kiedy sie cwiczy.
ale oni mają też albo w typie adidasów, albo kozaczki, albo traperyMiltonia pisze:buty bardziej sportowe na zime, takie jak ecco ma czy timberland
nie lubię jeszcze bardziej niż kozaczkówNola pisze:a tak to latam w balerinkach
ja mam takie : http://www.allegro.pl/item480517214_pum ... _r_38.html i je uwielbiam.Dzindzer pisze:Miltonia napisał/a:
Chyba ze rozne adidasy mamy na mysli... .
Pewnie dziewczynom chodzi o takie mało sportowe
Dzindzer pisze:Cytat:
a jakie Ty masz?
Jak znam Miltonie to jej adidaski dostosowane są do rodzaju ćwiczeń jakie wykonuje
Dzindzer pisze:A ja mam takie na spacery http://www.allegro.pl/ite...kate_cans.html
To ja wolę choro. Stanowczo. Nic mnie nie obchodzi co to dobrego daje. Jest złeDzindzer pisze:Ale to zdrowo tak raz zimnym raz ciepłym, nieprzyjemnie ale zdrowo.
Oczywiście, ze tak jest. Tez uwielbiamDzindzer pisze:a cieplusia kąpiel t jest uniwersalna, zima rozgrzeje, a latem ochłodzi. Poważnie ja latem jak mi za gorąco to idę do takiej mocno ciepłej kąpieli a potem już mi tak gorąco nie jest.
Praca, wyjście z przyjaciółmi, różne okazje.SaliMali pisze:ale jaki inne miejsca masz na myśli?
Do jeansów.Miltonia pisze:A do czego te adidasy nosicie?
Sama się zdzwiła jakie różniaste są. Ja mam 2 pary - jedne na ćwiczenia takie typowe, drugie takie jakby skórzane, czarne, bez takiego czubka. Wygodnie się w nich np na spacery chodzi, do sklepu czy na uczelnię gdzie jest tak ślisko, że się zabić można biegając po tych schodach.Miltonia pisze:Chyba ze rozne adidasy mamy na mysli... .
Dla mnie nie jest.Miltonia pisze:A pare stron tu na temat ile ktora wypila to nie jest tez cos w ten desen, bo nie wiem, czy jest sie czym chwalic i jak dla mnie, to nie szanowanie sie jest z tym mocno zwiazane
Nie tylko Tobie. Dlatego tak się uwiesiłam Matiego, bo takie coś mi się przed oczami zrobiło:Miltonia pisze:wyobraze dziewczyne w adidasach pijaca kilka piw w barze, to niajak dobrze mi sie to nie kojarzy
Miltonia pisze:teraz w adidasach po ulicy tylko dresiarze chodza i jakies lebki 13-17 lat co wlasnie dresami chca zostac.
Ja w sumie zbliżone.SaliMali pisze:ja mam takie : http://www.allegro.pl/ite...zarne_r_38.html i je uwielbiam.
Nie działa linkDzindzer pisze:A ja mam takie na spacery
Dzindzer pisze:Ale to zdrowo tak raz zimnym raz ciepłym, nieprzyjemnie ale zdrowo.
Dzindzer pisze:A ja mam takie na spacery
. Już nie wiem czy sobie wkręcam, czy nie. Babcia miała kamienie właśnie i mama teżSzczególnie narażone są na nie osoby genetycznie obciążone skłonnością do kamicy, tzn. te, których rodzice lub dziadkowie cierpieli na tę dolegliwość. amica żółciowa to także problem kobiet, które rodziły czy zażywają hormonalne środki antykoncepcyjne (wysoki poziom estrogenów we krwi sprzyja tworzeniu się kamieni).
Dzindzer pisze:To fakt, ale to chodzenia po nierównych leśnych drogach jak znalazł
Dzindzer pisze:Przepraszam co masz
E mi też rano nie. Gorzej w ciągu dnia czy wieczorem.Yasmine pisze:nie straszna mi zima rano
U nas też tego nie ma. Do lekarza możesz iść wszędzie przecież tylko kartę musisz założyć i deklarację wypełnić. Już ja coś wiem o tych deklaracjachDzindzer pisze:Przepraszam co masz![]()
Dzindzer pisze:Juz bym gastroskopie wolała choć mnie tez przeraża
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 68 gości