księżycówka pisze:Razem z Grubą?
Gruba dostanie wypłatę i mnie zatrudni na noc. Będzie fajnie.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Imperator pisze:To ja pójdę na ulicę dawać dupy lub mojego wężą boa za dwie paczki mocnych. Może być fajnie.
Mati_00 pisze:daj znać jak Ci idzie to może też pójdę <browar> a tak na poważnie to czepiasz się Impku drogi. chce tego spróbować, zobaczyć jak to jest. być może po miesiącu stwierdzę, że w dupie mam taki interes, a być może po miesiącu dostanę podwyżkę, a może jeszcze po miesiącu będę śpiąc zmieniał biegi bo będę mieć tyle kursów
księżycówka pisze:Mówił, że poznali się w technikum.![]()
Imperator pisze:Mati, idź lepiej na budowę. Na budowie jest fajnie. I tym razem nie mówię tego z przekąsem czy szyderstwem. Wyrzeźbisz se ciało trochę i jeszcze Ci zapłacą. I to nie tak źle.
Mówię serio - idź na budowę
w pizzerii/przy roznoszeniu ulotek czy gazet bezpłatnych/promocje/degustacje/bycie kurierem/itd. itd.Mati_00 pisze:no ale jaka to gówniana robota??
Nom tak wyszło.Mati_00 pisze:nie no, Ty mnie na serio zaadoptowałaśdbasz o mnie, interesujesz się moimi ocenami, nawet pamiętasz gdzie poznałem moją Kami
suuuupeeer
![]()
księżycówka pisze:Mati_00 napisał/a:
no ale jaka to gówniana robota??
w pizzerii/przy roznoszeniu ulotek czy gazet bezpłatnych/promocje/degustacje/bycie kurierem/itd. itd.
księżycówka pisze:Nom tak wyszło.
Mati_00 pisze:pożyjemy zobaczymy. być może się skuszę na jakąś budowę. mówię serio. dzięki za podsunięcie pomysłu Impek
księżycówka pisze:Mati_00 napisał/a:
no lepsze to niż jak miałbym się zatrudnić w burdelu
Czy ja wiem? Dziwki dobrze zarabiają raczej.
Imperator pisze:Jak się nie pracowało fizycznie, to przez parę dni jest ciężko. Ale potem się człowiek przyzwyczaja.
no tak. tylko, że ja tylko weekendy mam wolne a tak to muszę być w pełni sił i wypoczęty
Mati_00 pisze:albo na kogo trafiłksiężycówka pisze:Mati_00 napisał/a:
no lepsze to niż jak miałbym się zatrudnić w burdelu
Czy ja wiem? Dziwki dobrze zarabiają raczej.![]()
Imperator pisze:Będziesz.
Zaręczam! <browar>
Wujo Macias pisze:No np na taka osobe -> http://e.autokrata.pl/a25...00eff1e46f85476
Wujo Macias pisze:Lub na niego -> http://www.paperclip.org....isc/phallic.jpg
Dzindzer pisze:Impek ale Ty to jesteś, jak nie o prysznicu piszesz to o budowie, a ja tak lubię remonty, a tatuś nie ma nic ciekawego teraz, a ja chce iść kafelki układać, fugować i takie tam
Dzindzer pisze:ja bym chciała by mnie ktos takich rzeczy nauczył, wiem, ze bym polubiła
Dzindzer pisze:atuś dzwonił i obiecał mi, ze w maju będę mu pomagała przy wykładaniu kominka kamieniem jakimśi nawet fugować będę jakieś płytki. Nie dość, ze będę miała radochę z tego to jeszcze kasę
Imperator pisze:Dzindzer napisał/a:
atuś dzwonił i obiecał mi, ze w maju będę mu pomagała przy wykładaniu kominka kamieniem jakimśi nawet fugować będę jakieś płytki. Nie dość, ze będę miała radochę z tego to jeszcze kasę
A mogę przyjechać do roboty?
Marissa pisze:Możesz do mnie przyjechać... Chcesz układać kamienie? To cały ogród Ci damy do zabawy
Dzindzer pisze:sie pomyśli
A tez pokazalas tors?księżycówka pisze:No co Ty. Myśmy kiedyś z bratem wykopywali takie głazy z drogi wjazdowej do mojego dalekiego wujka na działkę. Przednio było! Środek lata, piękne nagie, umięśnione torsy i jaMati_00 pisze:do zabawy to przed układaniem kamieni
Imperator pisze:świeżo upieczeni absolwenci studiów myślą, że tak musi być...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości