księżycówka pisze:To wstań 15 minut wcześniej zamiast siedzieć po nocach na forum i zjedz
Księżycówka mnie chyba adoptowała przez neta
lollirot pisze:I usiadłam sobie na szpilce przed chwilą
z kontekstu wynika, że nie szpilce - od buta
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
księżycówka pisze:To wstań 15 minut wcześniej zamiast siedzieć po nocach na forum i zjedz
lollirot pisze:I usiadłam sobie na szpilce przed chwilą

Ale i tak nie jest ze mna tragicznie. Jak czytam jakie niektorzy miewaja przy rota obiawy to <boje_sie>Moim też bywało- ale teraz zmądrzałam i korzystam z tego, ze moge jeść jak mała świnka a i tak byc szczupłaksiężycówka pisze:Moim bywało
ja też, ja też! ja w ogole ostanio wszystko kocham- nawet otreby smakują miYasmine pisze:a ja mleko kocham !
To zostaw ten obiad o 16-stej, ale zjadaj małą porcję (możesz też zastosować do tego posiłku zasade niełączenia, to ułatwia redukcję) tak aby znaleźć miejsce na lekką białkową kolację. Np. na serek wiejski, albo homo, albo tuńczyka.Marissa pisze:No obiad to ja mam zawsze po 16 jak wrócę z pracy. I po obiedzie już nie jem bo jestem najedzona. A kiedyś tak nie było, po 19-20 jadłam jakieś kanapki
A w pracy też jem jakieś jogurty z ciemną bułką i jest ok i to mi pasuje.
no ale 6 pizzeri jutro przelecę i myślę, że gdzieś mnie zechcą ![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)

Yasmine pisze:Ledwo się zaczął mój serial na tvn, to już reklama.
Yasmine pisze:herbatka na spanie i nynu
kurde, dla mnie to dopiero środek dnia Jawka pisze:Nie, jabłko nigdy się posiłkiem nie stanie- jabłko to przekąska, dodatek- nie posiłek.
złotooka kotka pisze:Jak czytam jakie niektorzy miewaja przy rota obiawy to <boje_sie>

Dzindzer pisze:dawaj kochana, jakie maja, może od świadomości co mnie ominęło poczuję sie lepiej
lollirot pisze:A tak - może zależy od dnia cyklu?

Dzindzer pisze:matko to co trzeba mieć by sie tak odwodnić ( zakładam tu, że ci ludzie płyny sobie uzupełniali) <boje_sie>

złotooka kotka pisze:ole wszystko, nigdzie jutro nie ide. Powinnam isc na zajecia, ale czuje sie jak zbity pies.
)

Nola pisze:Gosia... napisał/a:
Pierwszy raz mam takie mieszane uczucia przy otrzymaniu pracy.
dlaczego?
Wujo Macias pisze:Nola napisał/a:
Gosia... napisał/a:
Pierwszy raz mam takie mieszane uczucia przy otrzymaniu pracy.
dlaczego?
Bo w tym biuerze pracuje sie topless.
Dzindzer pisze:ja Ci dam starość
zaraz pewnie Wujo mi jeszcze przyłoży, no ale jemu to oddam ![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)

Gosia... pisze:nawet nie udaje mi się uciekanie z zajęć ! Ostatnio postanowiłam nie iść na wykład. I co? Nie było. Nie chciało mi się iść na 1 ćwiczenia. Babka nie przyszła. Całą radość z wagarów mi odbierają![]()
)

Mati_00 pisze:Księżycówka mnie chyba adoptowała przez neta![]()
złotooka kotka pisze:Jak czytam jakie niektorzy miewaja przy rota obiawy to <boje_sie>
Smecta powinna Ci pomóc. Nie ma co prochów typu no-spa pchać do chorego brzucha Ja nie mogę tak czy siak. Umarłabym z przejedzenia.Jawka pisze:korzystam z tego, ze moge jeść jak mała świnka
Czasami więcej ichDzindzer pisze:zakładam tu, że ci ludzie płyny sobie uzupełniali
niż przyswoisz.

księżycówka pisze:Nie ma co prochów typu no-spa pchać do chorego brzucha
(przepisana przez lekarza) i wiem, ze przy wszelkic brzuchowych sprawach to na mnie dobrze dziala.księżycówka pisze:Mati_00 napisał/a:
Księżycówka mnie chyba adoptowała przez neta
Mati_00 pisze:ja pierdziele, od 7:30 do 15:30 na KWP

No i po 8 h byś kończył o 14stej i cały dzień do przodu miał praktycznie, a nie jak ja o 17stej i nic już nie mogę o tej porze sensownego załatwićTedBundy pisze:jak byś na 6-tą jechał, mógłbyś narzekać
Sama tu jestem, bo pewnie lenie śpią o! ;PTedBundy pisze:przywykniesz![]()
księżycówka pisze:"6 to świetna pora na wstawanie!"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 165 gości