tylko ile włożyćStormy pisze:po prostu 50zl dla mnie to duzo

[ Dodano: 2008-06-14, 21:03 ]
ale do tego ciałooooo trzeba miećshaman pisze:A ja durny studia robię.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
tylko ile włożyćStormy pisze:po prostu 50zl dla mnie to duzo
ale do tego ciałooooo trzeba miećshaman pisze:A ja durny studia robię.
Andrew pisze:nie noooo - o czym my tu teraz zaczynamy pisać ?
Blazej30 pisze:ale do tego ciałooooo trzeba mieć
Blazej30 pisze:Stormy napisał/a:
po prostu 50zl dla mnie to duzo
tylko ile włożyć10 zł
mały obciach
włożyć 50 i wyjąć 20
![]()
![]()
Mona pisze:O męskiej rozbierance za 5 zeta
Może to w jakiejś spelunie, kurcze?![]()
shaman pisze:50zł prosto w majtki od napalonej/uśmiechniętej laski?
no i nic dziwnego że kobiety nosem kręciłyTedBundy pisze:5 złotych bym nie włożył ;DD Wolałbym je sam połknąć
taaMona pisze:Taa, ciało, aby je pokazywać za 5 zeta, to trzeba mieć![]()
Mona pisze:Nie ma to, jak umięśniony, ale z pustogłowiem facet, bo i tacy się zdarzają
Katastroficzna pisze:Podniety, niczego wiecej... idzie sie tam by sie napalic...pośmiac , pobawic a i owszem...ale wsadz po takim wystepie jej reke w majtki
Blazej30 pisze:dwa. i za każdym razem ledwie udało mi się uskoczyć w bok przed tymi menadami.
Mona pisze:Nie szkoda kasy dla jaj, Stormy?
ciekawe jak by wyglądał striptiz dla intelektualistekMia pisze:Ale my nie rozpatrujemy tu innych niż fizyczne walory.
tak <boje_sie>Mia pisze:i faktycznie kobiety tak sikały w majtki na tych występach? <boje_sie>
za 100 PLN może bym koszulkę ściągnąłAMX pisze:Striptise dla proletariatu.
tylko powiedz jeszcze jak wyglądał ten pan. bo to raczej oferta rodem z goło i wesoło (50 lat, brzuszek, włoski i przerost prostaty)Mia pisze:A porpo tych rzucanych tu cenników. Widzialam ogłoszenie, że można zamówić telefonicznie Pana, który przyjedzie i wykona striptiz - 100zł,
Od dłuższego czasu usiłuję zrozumieć kobiety i może dlatego stąd ten temat.
passion_flower pisze:W ogóle, dziewczyny, jak możecie pisać, co was kręci a co nie, nie pytając wcześniej facetów, czy macie rację?
Mia pisze:który przyjedzie i wykona striptiz - 100zł, a za dodatkowe 20zł - nawet z wytryskiem
Blazej30 pisze:za 100 PLN może bym koszulkę ściągnął
Blazej30 pisze:tylko powiedz jeszcze jak wyglądał ten pan. bo to raczej oferta rodem z goło i wesoło (50 lat, brzuszek, włoski i przerost prostaty)
shaman pisze:Wytryskiem striptizera czy klientki?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości