księżycówka pisze:Ale np. Wujo jak to przeczyta będzie żartował do końca życia ze mnie nawet jako bezzębny staruszek
LOL

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
księżycówka pisze:Ale np. Wujo jak to przeczyta będzie żartował do końca życia ze mnie nawet jako bezzębny staruszek

Dzindzer pisze:On może nie, ale ja

Mia pisze:Nie. Nie uwazam, zeby to bylo az tak znow malo, ale on ma szalenie duzy potencjal i wklada niesamowicie duzo zapalu we wszystko co robi. Strasznie sie teraz poswieca dla tej pracy, siedzi po godzinach, przygotowuje mase rzeczy w domu, teraz marudzi, ze glupio mu jechac na dwa tygodnie na wakacje, bo zostawi im wszystko na glowie....Dla mnie to lekka przesada, ale ja sama tak mam, jak podoba mi sie jakas praca, dlatego nic nie mowie. Wsciekam sie tylko, bo liczylam na 2 tygodniowy odpoczynek, po 3 miesiacach pracy non stop.
Augusto pisze:te typy tak mają, wygrywaja tylko wtedy jak nikt na nich nie stawia

Mia pisze:Moze to donbrze ze juz wracam, zadbam o niego
Blazej30 pisze:Dzisiaj 8:47
wstawać paputki
Mam nadzieję, że będziesz miała luźniej. Ja mam masakrę - znowu muszę całki podwójne liczyć, nie chcę, nie pamiętamYasmine pisze:Nie . Wystraszyłaś mnie tym zapieprzem po licencjacie. Kurde, żeby u nas znów nie było jak na pierwszym roku, bo drugi raz tego nie przeżyję
Jak notują to ok ale u mnie grają w Heroes V albo ciągną filmy z netuksiężycówka pisze:Nie wszyscy, ale sporo osób tak. Wygodniej im, notują na nich, piszą zazwyczaj szybko. Tych co znam to jedno z najbardziej podstawowych narzędzi codziennej pracy zwyczajnie. Mój były też wozi ze sobą na uczelnię

Olivia pisze:Obawiam się, że jak wrócisz, to odwróci nieco Jego uwagę od nauki.

Mati pisze:to zamiast być na web gadu powinnaś wziąć dłuuugą kąpieli się odprężyć
Joasia pisze:Mam nadzieję, że będziesz miała luźniej. Ja mam masakrę - znowu muszę całki podwójne liczyć, nie chcę, nie pamiętam

Yasmine pisze:Kurde, robie od kilku godzin pranie ręczne, bo ta pralka zepsuta. Osobno jasne, osobno czarne, osobno czerwone. Moje ręce są zmasakrowane od wykręcenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 181 gości