lollirot pisze:Wow, ledwo została modem i jaką moc sprawczą ma <boje_sie>
Lepiej nie podskakiwac <boje_sie>
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

lollirot pisze:Wow, ledwo została modem i jaką moc sprawczą ma <boje_sie>
Olivia pisze:Marissa napisał/a:
Ale jak mi się nie chce jeść to nie będę się zmuszać do jedzenia
Bo jak się głodzisz, to żołądek się ściska i potem nie czujesz głodu.
Olivia pisze:Marissa, bez wygłupów, masz się normalnie odżywiać!
W życiu!księżycówka pisze:Muszę kiedyś skończyć z tym, że jak mam 2 opcje i nie mogę sie zdecydować na jakąś to biorę obie.
Marissa pisze:góra 2 razy w ciągu dnia jem. I tak mi pasuje![]()
Bardzo "mądre" odchudzanie. Rozwalisz sobie tak metabolizm, że już niedługo z wielllllllllllllllllllllllką nawiązką nadrobisz stracone kilogramy. Zamiast 10 mniej, będziesz miała 20 więcej.Marissa pisze:Jedyne co robie to ograniczam jedzenie - góra 2 razy w ciągu dnia jem.
To ma być coś małego :-)Marissa pisze:A może być coś małego?

Henryk Ptasznik, zamek Himmlera, Paranormalna Dywizja itd. nie da sie ukryc ze 3 rzesza jest wyjątkowo ciekawa i tajemnicza, ciagle jest wiele niewyjasnionych tajemnic jak ukryte skarby, proby zbudowania ufo przez nazistow, czy tez to co sie dzialo na biegunie poludniowym po wojnieTedBundy pisze:mam ostatnio schiza na punkcie okultyzmu w RzeszyHenryk Ptasznik, zamek Himmlera, Paranormalna Dywizja itd.
TedBundy pisze:mam ostatnio schiza na punkcie okultyzmu w RzeszyHenryk Ptasznik, zamek Himmlera, Paranormalna Dywizja itd.
TedBundy pisze:kobieta jest jak opona - zawsze warto mieć jedną w zapasie ;DD rozbił mnie dziś ten tekst.

Augusto pisze:nie da sie ukryc ze 3 rzesza jest wyjątkowo ciekawa i tajemnicza, ciagle jest wiele niewyjasnionych tajemnic jak ukryte skarby, proby zbudowania ufo przez nazistow, czy tez to co sie dzialo na biegunie poludniowym po wojnie

Blazej30 pisze:jajecznica na szynce/suszonych pomidorach, jogurt, sok pomarańczowy, owoce...
Blazej30 pisze:bo dziś prawdziwy mężczyzna dba o siebie
a mleko, no cóż...samo białko <paker> na przyrost masy ;DD
no to tu masz informacje dlaczego nie powinieneś go pić -> http://www.gronkowiec.pl/mleko.html podoba mi się to hasło: pij mleko, będziesz kalekąMati_00 pisze:Jawka napisał/a:
Noooooooo bo mleko akurat ma tyle tego białka, że ho ho.... i jeszcze troche
no trochę maa w połączeniu z odżywkami ma bardzo dużo

Blazej30 pisze:no to tu masz informacje dlaczego nie powinieneś go pić -> http://www.gronkowiec.pl/mleko.html podoba mi się to hasło: pij mleko, będziesz kaleką
Marissa pisze:A może być coś małego?
księżycówka pisze:<hahaha> To Dzin raczej zaraziła, bo mnie już rotawirus opuścił
Mati_00 pisze:to chyba nie powinienem nawet jeść chleba...
Dzindzer pisze:I o śniadaniach pamiętaj, by je jeść oczywiście![]()
Dzindzer pisze:Mati_00 napisał/a:
to chyba nie powinienem nawet jeść chleba...
ja prawie nie jem ;DD
Jawka pisze:w ogole to gdzie wszyscy?
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)

Jawka pisze:Ustal sobie dwa duże posiłki- obowiązkowo duże śniadanie- węglowodanowe i np. obiad- tak około 14. Trzy pozostałe mogą być stosunkowo małe, tak aby nie uśpić metabolizmu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 188 gości