Yasmine pisze:Mam gdzieś takie wieczory babskie, 2 koleżanki przyszły z facetami, zawsze się któraś wybić musi
hahahahahaha
i tak o to w dobrym nastroju idę wiedźmina oglądać dalej
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Mati pisze:ale mi się pogrom na forum śnił...jakieś 3/4 "żywego" forum dostało bana, w tym nawet Dżin i PM
...Weź Ty sobie lepiej na wstrzymanie z tym forum, bo co za dużo, to jak widać dla psychiki niezdrowo.
W Twoim wieku powinny Ci się raczej gołe baby śnić. 
PFC pisze:Mati przerażasz mnie.
PFC pisze:Weź Ty sobie lepiej na wstrzymanie z tym forum, bo co za dużo, to jak widać dla psychiki niezdrowo.

PFC pisze:W Twoim wieku powinny Ci się raczej gołe baby śnić.
wystarczająco często 

lollirot pisze:A co robisz w tym celu?

lollirot pisze:Dobrze, że ja jako rajdowiec mam przed sobą czas do czterdziestki
Cywilne Lancery Evo też są głośne. Słyszałem Evo VIII czy IX w akcji. Dźwięk jego silnika może przyprawić o orgazm.lollirot pisze:Szkoda, że na paliwie rajdowym nie można jechać, bo ja bym chciała robić brrrrum głośno

księżycówka pisze:Dla mnie to w ogóle dziwne pojęcie takie.

Yasmine pisze:a ja lubię z takimi dziewczynami, które znam i lubię.
Yasmine pisze:Współlokatorka się jednak rozstała z chłopakiem
Nola pisze:eee, widzę że długo ze sobą pobyli
Nola pisze:z tym, że właśnie z tymi sparowanymi to najgorzej, bo chociaż towarzystwo ma być tylko babskie to czasem laski przywloką faceta albo muszą wcześniej wyjść, bo facet im kazał albo w ogóle nie da się ich wyciągnąć z domu.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 189 gości