Imperator pisze:Jak większość zespołów. Tak samo się stało z Kombi.
Naaa dnieee sercaaa pozoostaniee zawszeeee ślaaaad
Zaśpiewała rune
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
zacznę gardzić darmowym alkoholem kiedyś, obiecuję ;P
ja się właśnie coraz częsciej spotykam z poglądem, że faceci chętnie płacą i nie chcą nic w zamian. Po prostu cenią sobie dobre towarzystwo, umilenie danej chwili - i tyle.

runeko pisze:W ciągu ostatnich dwóch dób spałam pięć godzin i spać mi się nie chce
runeko pisze:Jadę na paliwie samolotowym i pomarańczach, bo nie mam ku temu innego wytłumaczenia niż opary i niejedzenie.

A że gdzie? co?Dzindzer pisze:księżycówka ale Ci sie nick zazielenił, taki wiosenny masz![]()
Poszedł w cholerę!Dzindzer pisze:A własnie jak tam Twój rota wirus, bo mój trzyma mnie mocno![]()
Uzdrowił mnie i Cubasę (on jakieś przeziębienie miał) deser lodowy ;DD Blazej30 pisze:Mati_00 napisał/a:
nie ma to jak bułeczki z nutellą i kakao do tego
pasza przedszkolaków
a jutro na śniadanie zrobię sobie płatki kukurydziane z mlekiem
księżycówka pisze:Dzindzer napisał/a:
A własnie jak tam Twój rota wirus, bo mój trzyma mnie mocno
Poszedł w cholerę!
księżycówka pisze:Jestem zielona <boje_sie>

Mati_00 pisze:btw. powiedz mi Błażej, jak powinno wyglądać śniadanie "prawdziwego mężczyzny"
księżycówka pisze:Jestem zielona <boje_sie>

księżycówka pisze:O nicku przeca mówię. Zauważyłam dopiero jak wysłałam posta swojego.
Marissa pisze:Toż prawdziwy tłuszcz, golonka z musztardą i piwem do tego, albo połóweczką![]()
Z drugiej strony to dziwne, że miasto konserwatyzmu i dawnych galicyjskich centusi tak mocno daje promować wynaturzenia.Marissa pisze:Gratuluje, zaprowadźcie porządki tutaj
Marissa pisze:Toż 40 zł to nie majątek
TedBundy pisze:w Krakówku (...) dawnych galicyjskich
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 189 gości