A gdzie się wybierasz?TedBundy pisze:Jeszcze dwa tygodnie i znikam na wakacje. Boziu, jak mi tego potrzeba...
Mi o co innego szło.Marissa pisze:A taki po rozwodzie liczy się jako najfajniejszy?![]()
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

TedBundy pisze:Jaki jest cel wytykania wad katolików czy małżeństwa Jagiełły?
TedBundy pisze:Ja o głównym muzułmańskim bożku piszę, na gruncie którego całą tą popieprzoną wiarę budowali.
TedBundy pisze:O ile casus Jagiełły czy jemu podobnych miał miejsce w średniowieczu, oni ze średniowiecza nie wyszli i co najgorsze nie zamierzają tego robić.
TedBundy pisze:Nie widzisz, co się dzieje?
TedBundy pisze:jak i historii orientować.

TedBundy pisze:To nie jest ich świat i nigdy nie będzie
TedBundy pisze:O ile casus Jagiełły czy jemu podobnych miał miejsce w średniowieczu, oni ze średniowiecza nie wyszli
Mati pisze:a Koran sam w sobie nie nawołuje do zabijania niewinnych ludzi w imię wiary
księżycówka pisze:A gdzie się wybierasz?

pani_minister pisze:Mati napisał/a:
a Koran sam w sobie nie nawołuje do zabijania niewinnych ludzi w imię wiary
Nawołuje, Mati.
pani_minister pisze:księżycówka napisał/a:
A gdzie się wybierasz?
Do Grecji

Wujek Zbyszek z Tupajewa?Mati pisze:no to przepraszam i zwracam honory...pisałem z pamięci o wypowiedzi czyjejś, który mówił właśnie, że nie...
Wujo Macias pisze:Wujek Zbyszek z Tupajewa?
Wujo Macias pisze:gwiezdne-wojny.pl.
Wujo Macias pisze:to niekoniecznie w gronie ludzi, gdzie niektorzy wiedza sporo wiecej.
Wujo Macias pisze:wiem, bo bylismy w LO podobni.
Mati pisze:ja mówię o nienawiści. pieprzysz mi tutaj co oni wyprawiają, a sam kurcze plujesz na lewo i na prawo
Jak nazwiesz kogoś, kto żyje obok i nie chce tego zmieniać, nie akceptuje standardów zachodniej cywilizacji, mnoży się na potęgę, wisi na socjalnym cycu, pragnie coraz więcej i ŻĄDA praw dla siebie, uznając resztę za niewiernych, świnie, psy i inne miłe tego typu zwierzątka. Nowotworem? Wirusem? Pasożytem? Prawdopodobnie ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Wujo Macias pisze:ale rograniczmy jednak typowych turbanojebcow od dajmy na to muzulanow mieszkajacych w Indiach

Co rusz madrujesz, wdajac sie w dyskusje. Niestety, ale na moje nie masz podstawowych informacji nt. wielu rzeczy, stad operujesz glownie komunalami. A jak dyskusja nie idzie, to wycofujesz sie zapodajac "Nie no, o co innego mi chodzilo w sumie.luzluz, chodzmy na piwo! <browar> ".Mati pisze:Wujo Macias napisał/a:
to niekoniecznie w gronie ludzi, gdzie niektorzy wiedza sporo wiecej.
nie mam zamiaru się mądrować, Ministrowa mnie poprawiła i ok.
Wujo Macias pisze:Co rusz madrujesz, wdajac sie w dyskusje.
Wujo Macias pisze:A jak dyskusja nie idzie, to wycofujesz sie zapodajac "Nie no, o co innego mi chodzilo w sumie.luzluz, chodzmy na piwo! <browar> ".
Wujo Macias pisze:Co do LO- bo robilem podobnie jak Ty, madrowalem majac mala wiedze. Plusem bylo to, ze mialem wokol siebie sporo duzo starszych znajomych, wiec takie rzeczy byly dosc szybko prostowane.
Mati pisze:Wujo Macias napisał/a:
A jak dyskusja nie idzie, to wycofujesz sie zapodajac "Nie no, o co innego mi chodzilo w sumie.luzluz, chodzmy na piwo! <browar> ".
(...)i nie robię bynajmniej tego w stylu jaki Ty zaprezentowałeś...
księżycówka pisze:Marissa napisał/a:
A taki po rozwodzie liczy się jako najfajniejszy?
Mi o co innego szło.

Marissa pisze:Ja też chce. Będę waszym wrogiem
TedBundy pisze:mnoży się na potęgę,
TedBundy pisze:wisi na socjalnym cycu,
TedBundy pisze:uznając resztę za niewiernych, świnie, psy i inne miłe tego typu zwierzątka.
TedBundy pisze:A w mediach na ten temat cisza. Symptomatyczne, nieprawdaż?

Nie. Że najfajniejsi ludzie na tej imprezie byli zaobrączkowani. Bez czy z obrączkami nie tracą statusu fajnych. Tylko w tym momencie jedynie stopa koleżeńska jestMarissa pisze:Szukałaś kandydata na męża, napisałaś że fajni byli tylko zaobrączkowani.
O to mi chodziło 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 162 gości