Co do tego mają moje studia?chwastek pisze:w ESKK robisz swoje studia? a pod nosem masz taki solidny wydział - można pozazdrościć młodzieży ze stolicy

[ Dodano: 2008-09-05, 08:10 ]
A ja nie.Yasmine pisze:wstałam i nawet jestem wypoczęta o dziwo

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Co do tego mają moje studia?chwastek pisze:w ESKK robisz swoje studia? a pod nosem masz taki solidny wydział - można pozazdrościć młodzieży ze stolicy
A ja nie.Yasmine pisze:wstałam i nawet jestem wypoczęta o dziwo
księżycówka pisze:Co do tego mają moje studia?chwastek pisze:w ESKK robisz swoje studia? a pod nosem masz taki solidny wydział - można pozazdrościć młodzieży ze stolicy![]()
Wujo Macias pisze:podejsc powienienes do tego jak do kolejnej produkcji z serii "mozna sie posmiac, potem na piwo"
Miltonia pisze:Wczoraj bylam w Castoramie i co trzeci facet smierdzial i to nie dlatego, ze przed chwila sie spocil.
chwastek pisze:w ESKK robisz swoje studia? a pod nosem masz taki solidny wydział - można pozazdrościć młodzieży ze stolicy
Elspeth pisze:A tak poza tym to uwielbiam siedzieć sobie w łóżku pod cieplutką kołderką a na zewnątrz hula silny wiatr i deszcz i ogólnie jest strasznie tam nieprzyjemnie.
Ted, jest roznica miedzy "bezkrytycznymi milosnikami psiarni" a "krytycznymi krytykami krytykujacymi ignorantow bezmyslnie krytykujacych police".TedBundy pisze:http://www.alert24.pl/alert24/1,84880,5661385,Jak_policjanci_studentow_legitymowali.html
do wglądu, bezkrytyczni miłośnicy psiarni![]()
TedBundy pisze:http://www.alert24.pl/alert24/1,84880,5661385,Jak_policjanci_studentow_legitymowali.html
do wglądu, bezkrytyczni miłośnicy psiarni![]()
Wujo Macias pisze:Gorzki, nieprzyjemny typ.
chcesz się przekonać kim są gliniarze? idź na pierwszy lepszy komisariat ok. 8.00. Wtedy zgłaszają się tam podpisać listę przestępcy objęci dozorem policyjnym. ja widziałem to raz. witali się z policjantami jak z kumplami. bo w większości byli to kumple. z jednego podwórka.Miltonia pisze:Oj, jacy Ci studenci niewinni i mili i udzielaja sie spolecznie. Pewnie jakiegos faka pokazali albo cos innego zrobili, to ich zatrzymali. I jakos nie sadze, zeby im kazali sie rozbierac.
Wszedzie sa ludzie, ktorzy zle pracuja, w policji duzo takich, ale nie przesadzajmy.
Augusto pisze:jest nim np 4 sezon prisona, bozesz co za syf
Blazej30 pisze:bo w większości byli to kumple. z jednego podwórka.
O, to jakby bylo cos takiego na powaznie i jakims przypadkiem bym sie w taka afere wplatal, to pewnie jak ostatni ciul bym wyszedl, gdyz okazaloby sie, iz tylko ja nie dzialam w jakiejs ukrytej agencji.Augusto pisze:I porem nagle znowu wszyscy sie spotykaja i pracują w ukrytej komorce rządowej![]()
Wujo Macias pisze:Jest taka ksiazka "Dluga droga w dol" Nicka Hornby'ego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 33 gości