Cóż, spróbuję poczuć na własnej skórze jak to jest.
No dobra, wypiłem lekko i mam dziwne pomysły. <browar>
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Tak się kończy właśnie bycie blondynką i spóźnianie się na zajęcia i w ogóle zostawianie na ostatnią chwilę czegoś. księżycówka pisze:Nie wiem jak tabelkę z analizą profilową przeczytać !

Ale nie nosze bo nie umiem i potwornie sobie nogi obcieram. Zreszta obcieram sobie we wszystkim, nawet w typowo sportowych butach w jakich chodze najczesciej.
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Mia pisze:fakt, niskie kobiety w zestawie rurki+balerinki wyglądają średnio

Mam identycznie. Ale staram się nie nosić jak facet i chodzić ubrana wygodnie. Nie mieści mi się w głowie, że miałabym cierpieć żeby tylko ładnie wyglądać.złotooka kotka pisze:zbyt wygodna jestem na kobiece "cierpienie aby byc piekna"![]()

na pewno czesc z was wyglada super, ale po prostu chodzi mi o to, ze niektore baby nie maja za grosz samokrytyki 

TFA pisze:ponadpodstawowe komendy pneumokoku

księżycówka pisze:Nie widziałam Cię to nie wiem czy w nich czy bez nich wyglądasz jak kaszalot. Daj kiedyś jakąś fotę to Ci powiem.
Tak. 22 maja w czwartek jest Boże Ciało. A ja se 23 odbiorę dzień wolny (za 3 maja się należy) i gdzieś w Polskę ruszam!
pójdziemy na piwo pani_minister pisze:O kuźwa. Mati, dostałam tę mysz nietypową w końcu.
I szlag mnie zaraz trafi![]()

pani_minister pisze:Niby jest pomysłowa, widzę, jaki zamysł za nią stoi, że faktycznie mogłaby być przewygodna i zajebiście ergonomiczna
pani_minister pisze:ale ja mam za sobą lata używania tradycyjnych myszy i z rzadka touchpadów
pani_minister pisze:Szlag mnie trafia, laser mi ucieka, nic precyzyjnie zaznaczyć nie mogę, co za porażka
Ale nie poddam się, będę trenować. A nuż jednak dam radę
TFA pisze:a czy ktos z was ma doswiadzcenie z accessem ?bo pilnie potrzebuje porady

censored tam, widzialem ja na zywo, nie ma dramatu z tymi udami. Wg mnie jest ok. Sa inne rzeczy, do ktorych u Yas moglbym sie na sile przywalic, ale nie do ud.Augusto pisze:racja masz za grube udaYasmine pisze:Za grube mam uda
A zeby tylko w rurkach...księżycówka pisze:Spojrzałam aż na all. Tak stanowczo przyłączam się do tej strony co rurkom mówi nie. Kij, że ja bym jak potwór wyglądała w tym|
TFA pisze:a co do obcasow, czy rurek, zyjcie babki dalej w swoim folwaru i pzreswiadczeniu ze wygladacie superna pewno czesc z was wyglada super, ale po prostu chodzi mi o to, ze niektore baby nie maja za grosz samokrytyki
...
Wujo Macias pisze:Ted- to i mnie i Ciebie do agnieszkowej druzyny koszykowki raczej nie wezma.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 184 gości