Wszyscy cytują tu mój post z pałą i cwelem i niesamowicie się ekscytują prównują mnie do 15 latka albo niezbyt mądrego 20 latka, wszystkich ogarnął jakiś szał pi

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
proozak pisze:To jak zgoda?
Mati pisze:widzisz proozak, mnie śmieszy osobiście nawet takie podejście, że coś Ci prewencja zrobiła, przypieprzyła pałą i złamała rękę, a Ty jak taki typowy gówniarz zaczynasz tyrać nawet sekretarki z kadr
Mati pisze:trzeba trzymać poziom kolego
Widzisz proozak, tu nie chodzi o epitety, tylko pewna postawe, jakze modna wsrod wielu (przewaznie mlodych) ludzi. Ja nie twierdze, ze policje kochac nalezy. Nie, ale obnoszenie sie z haslami "censored.ac psy!" uwazam za skrajna niedojarzalosc.proozak pisze:Mati napisał/a:
mnie wkurzają takie teksty
spoko rozumiem jeszcze raz mówię że przesadziłem z nasyceniem w epitetach
lollirot pisze:No, przecież mnie trafi. Mam 5 metrów siatki ocynkowanej, a obcęgi w strzępach. Jadę do Castoramy po raz drugi, fak.
proozak pisze:Tak jak już wcześniej pisałem ja nie pałam do nich sympatią każdy z Was ma kogoś lub coś takiego także zapewne.
księżycówka pisze:Nie, dziękuję. Mam własne życie.
tarantula pisze:Okno na osciez i nic to nie daje
Wujo Macias pisze:bnoszenie sie z haslami "censored.ac psy!"
Yasmine pisze:No, ja nie pałam do Ciebie
proozak pisze:ograniczonego zaufania (jeśli w ogóle jakiegoś) do policji.
Wujo Macias pisze:A moja kobieta bedzie ze mna zmuszona ogladac to- http://www.youtube.com/watch?v=MHDHgRGtOY0 . Fenomenalna sprawa, ta Futurama.
proozak pisze:no ale chyba jako znajomego w pozytywnym sensie to mnie jeszcze nie skreśliłaś?
proozak,ale tak powaznie calkiem- ile Ty masz lat?
Yasmine pisze: <boje_sie> współczuje jej całym sercem.
nijak, jak mnie ktoś raz wkurzy czymś takim (tym bardziej, że z Policją w swoim przyszłym życiu zawodowym będę miała troszkę wspólnego) w moim malutkim umyśle funkcjonuje już z przylepioną etykietką.proozak pisze:no widzisz a reszta jak?
jak dla kogoWujo Macias pisze:Fenomenalna sprawa, ta Futurama.
TedBundy pisze:znów tak psiarni nie brońcie. Prozak, co oczywiste, przesadził i uogólnił, ale tylu kwiatuszków, szczególnie w prewencji czy drogówce, w innych zawodach rzadko uświadczysz ;DD
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 33 gości