proozak- Dexter nie jest glina z tego co wiem.
Od czasu śmierci Harry'ego nie ma nikogo kto znałby mroczną prawdę o Dexterze, nawet jego przybrana siostra Deb, która również jak i on pracuje w policji.
źródło: www.filmweb.pl
jak widać jest

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
proozak- Dexter nie jest glina z tego co wiem.
Od czasu śmierci Harry'ego nie ma nikogo kto znałby mroczną prawdę o Dexterze, nawet jego przybrana siostra Deb, która również jak i on pracuje w policji.
Wujo Macias pisze:Ale niektorzy z nas maja troche wiecej w glowie i jednak widza roznice.
SaliMali pisze:Zły TVN, zły we wszystkim. Ciekawe czy takie samo tłumaczenie w TVP1, TVP2 albo w Opoka.tv też byś nazwał spier...
Dzindzer pisze:Ty to zalicz bo dasz kiepski przykład dziecku swemu internetowemu
proozak pisze:to pała i cwel
Synek, tu się posty nie nabijająproozak pisze:post nabity![]()
och dziękuję, dziękuję, czuję się wyróżniona!proozak pisze:jest to adnotacja do już usuniętego postu SaliMali
to nie było napisane po prostacku, ale możliwe, że inne pojęcie o prostactwie ludzkim mamy.proozak pisze:Widocznie nie miałaś nic do powiedzenia to napisałaś po prostacku
dziękuję za radę, wezmę pod uwagę.proozak pisze:Trzymaj tak dalej daleko zajedziesz
a to fakt, dlatego oglądam filmy z napsiami (ze słuchu za słaba jestem niestety żeby każdy film zrozumieć, właściwie większości nie rozumiem..).TedBundy pisze:tłumaczone fatalnie, poza tym lektor morduje często klimat.
Ile Ty masz lat? Bojujacy 15latek, czy niezbyt bystry 20kilku latek ( przy okazji- gratuluje znajomosci gramatyki. Slowo "wydarzenie" pisze sie inaczej.)?proozak pisze:Wujo Macias pisze:Ale niektorzy z nas maja troche wiecej w glowie i jednak widza roznice.
no np ja mama napisałem tak bo mam niechęć do policji za niektóre wydażenie w których ja byłem tylko osobą postronną a mimo wszystko panowie policjanci nie przejmowali sie tym za nadto i od tych wydażeń nie ma dla mnie już takiego pojęcia jak policjant czy osobra pracująca w policji - Pała to Pała
i nie sądze żeby twoje wnioski które z takim trudem pewnie wysnułeś były tu na miejscu a jeśli tak uważasz to już twój problem
![]()
Wujo Macias pisze:ze oni costam widzieli
bardziej się nie da, słyszałam we wsi, że On kobietę ma paskudną i ta mu nerwy skutecznie psuje.Mati pisze:nic nie przemówisz do rozsądku, a tylko sobie nerwy popsujesz![]()
Aaaa, ponoc ponoc. I do tego nie pozwala mu spokojnie spac nad ranem. Opowiadal mi na gadu gadu.SaliMali pisze:bardziej się nie da, słyszałam we wsi, że On kobietę ma paskudną i ta mu nerwy skutecznie psuje!Mati pisze:nic nie przemówisz do rozsądku, a tylko sobie nerwy popsujesz![]()
Wujo Macias pisze:proozak pisze:Zawsze bardzo mnie zastanawiaja te wesole argumenty wrogow policji- ze oni costam widzieli! I to sprawilo, ze glin nienawidza! A potem, jak Ci rower ukradna albo pysk obija, to z placzem bedziesz krecil 997.
heheh z tą różnicą że ja nawet sprawę w sądzie miałem (którą zresztą sam założyłem przeciw policji za jedno dość precedensowe zdarzenie) i ku czci polskiego sądownictwa wygrałem a prewncja przegrała
a co rowera i obitego pyska ty z pewnością tak robisz jak tak wypisujesz ale coż jedni stoją patrzą i dostają ciosy a inni reagują i się nie boją. Ty widocznie należysz do tych pierwszych
[ Dodano: 2008-09-03, 20:49 ]Mati pisze:jesteś żałosny dzieciaku. kolejny z pokolenia "hwdp"
z pokolenia hwdp młody smarkaczu raczej nie jestem wynika to z jednego z moich postów, no chyba że nie wiesz czym się cechuje owe pokolenia bo jak tak jest to się nie wypowiadaj i już
[ Dodano: 2008-09-03, 20:53 ]SaliMali pisze:Synek
Macias, przyznawaj się do tego jaki naprawdę jesteś, póki co dobrze się kamuflowałeś, ale widzisz, proozak odkrył Twoją naturę, nie przechytrzysz cwaniaka.proozak pisze:a co rowera i obitego pyska ty z pewnością tak robisz jak tak wypisujesz ale coż jedni stoją patrzą i dostają ciosy a inni reagują i się nie boją. Ty widocznie należysz do tych pierwszych
proozak pisze:młody smarkaczu
proozak pisze:no chyba że nie wiesz czym się cechuje owe pokolenia bo jak tak jest to się nie wypowiadaj i już
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 33 gości