Obejrzałem sobie dwa nowe odcinki Prison Break. Naciągane to strasznie, ale dalej całkiem przyjemnie się ogląda.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
proozak pisze:czy już jest 4?

I dlatego ja ogladam tylko na kompie, dzieki najwiekszej sieci stuffu wszelakiego.Yasmine pisze:Zaraz będzie jakiś nowy serial Dexter na tvn. Zapowiada się fajnie.

Wujo Macias pisze:Taki cwany jestem, ze sam sie oszukalem i Dextera nie ruszylem jeszcze.
.

Dlatego ja sciagam od razu caly sezon/y. I wole seriale, film sie konczy i...dobranoc. A serial sobie leci, watki sie rozwijaja. No.Dzindzer pisze:A ja nie czaje idei oglądania czegoś takiego jak serial. Czasami oglądam, ale takie w których każdy odcinek to odrębna całość jest. Takich powiązanych ze sobą to ja bym nie mogła.
Yasmine pisze:Ja nie lubię jak coś mi zalega na dysku, a on taki pojemny nie jest.
Mam każdy odcinek każdej serii i wracam sobie do nich często.
Wujo Macias pisze:Dlatego ja sciagam od razu caly sezon/y
Yasmine pisze:Serialem czasem można żyć

Dla mnie to już stan chorobowy.Yasmine pisze:Serialem czasem można żyć
Nie znoszę nagrywać... Jak mi już ledwo zipie i mówi, że pełny jest to się za to biorę. I siedzę kilkadziesiąt płytek nagrywam...Dzindzer pisze:Ja nabieram nawyku przerzucania na płytki
Ja wiem, wiem. Kiedy mi się autentycznie nie chce tego pochłaniać do głowy?Dzindzer pisze:Ty sie tym tak nie pocieszaj, Ty się poucz. Niekoniecznie dzisiaj. A wtedy zdasz jak nic, zdolna jesteś

Yasmine pisze:Zaraz będzie jakiś nowy serial Dexter na tvn. Zapowiada się fajnie

Zły TVN, zły we wszystkim. Ciekawe czy takie samo tłumaczenie w TVP1, TVP2 albo w Opoka.tv też byś nazwał spier...TedBundy pisze:chociaż zapewne TVN spier... tłumaczenie.

Dzindzer pisze:Ja nabieram nawyku przerzucania na płytki, by dysk to ja mam malusi
księżycówka pisze:Dla mnie to już stan chorobowy.
tarantula pisze:Wlasnie ogladam. Jak narazie nie zaciekawil mnie specjalnie. Fabula ciekawa ale wykonanie jakies takie nijakie jak dla mnie.
złotooka kotka pisze:6 par kolczykow

Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 179 gości