TedBundy pisze:Byłem na odpuście i kupiłem sobie takie chińskie fajne ustrojstwo na balkon, jak wiatr zawieje, jęczy przeraźliwie
To szpan, zabawa konwencją czy po prostu taki gust ?
Cześć Błażej
Jak tam sprawy mieszkaniowe
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Blazej30 pisze:Mati napisał/a:
.. i żadnego nie pamiętam
już w tym wieku![]()
TedBundy pisze:i brzęczeć

cześć ginDzindzer pisze:Cześć Błażej
na razie szukam jakiegoś pokoiku. choć przyznam, że wolałbym mienić pracę i miejsce zamieszkaniaDzindzer pisze:Jak tam sprawy mieszkaniowe
Yasmine pisze:no oglądam, to znaczy oglądałam, teraz czekam na 2 serie

Yasmine pisze:Mój facet się naprawdę poważnie zastanawia czy coś ze mną nie tak, skoro mi się tak dziewczyny podobają.
Yasmine pisze:Ja się nie odwróciłam nigdy za facetem na ulicy, a za dziewczynami bywa często

ani trochę. tak jak i lądąwania ludzi na Księżycu, września 39;, wkroczenia Cezara do Bretanii. biorąc pod uwagę datę premiery pewnie jeszcze pieluchy zapełniałem... skąd masz pozwolenia na wykopaliska?Wujo Macias pisze:Blazej, "The Invaders" kojarzysz?
Mati pisze:na onecie pieprzą cały dzień o rekordzie guinnesa, a że dzisiaj 69 rocznica wybuchu wojny to nawet nie wspomną...smutne

Toz to lecialo chociazby kolo '94 na 2jce. Ja gnojek byle wtedy, ale myslalem ze Ty mozesz cos pamietac.Blazej30 pisze:ani trochę. tak jak i lądąwania ludzi na Księżycu, września 39;, wkroczenia Cezara do Bretanii. biorąc pod uwagę datę premiery pewnie jeszcze pieluchy zapełniałem... skąd masz pozwolenia na wykopaliska?Wujo Macias pisze:Blazej, "The Invaders" kojarzysz?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 154 gości