;DD zajebiście,ale co to ma do meritum sprawy ?![]()
![]()
Taaaa a ja polecę w podróż kosmiczna i znajdę tego uchatego, którego mi tu Impek wkleił ;DD
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Mati_00 pisze:ja Francja w sierpniu, dlatego pytam
Mati_00 pisze:btw. w maju są jakieś 2 długie weekendy?? coś tego bo ja zakręcony jestem trochę...
Mia pisze:ja tam nie wiem, nie mam długiego weekendu, bo 1 jestem w pracy, a 2 chcę się wyrwać do niedzieli
Przyjemne z pożytecznymImperator pisze:Ja to jestem ewenement jednak.
lollirot pisze:Kuuurde, chciałam wam dać po kodzie, żebyście mogły wygrać perfumy też, ale strona im jeszcze nie działa
Dzindzer pisze:weekend majowy z okazji 1 i 3 maja i ten z okazji bożego ciała
Dzindzer pisze:sam bys sie domyślił jak byś pomyślał
nie śledzę terminów świąt kościelnych
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Mia pisze:jakie perfumy? Ty wygrałaś?

Dzindzer pisze:to ruchome święto jest, w tym roku wypada 22 maja ( chyba)
złotooka kotka pisze:Ja tez chce nad morze
Wujo Macias pisze:No wlasnie, moze raz by wszyscy do Wuja przyjechali
księżycówka pisze:gastrolitu.
ktoś jest dziś przypadkiem w Katowicach i chce się napić wódki?jak tak to proszę o znak ;P
Yasmine pisze:Mia ja Cię podziwiam. Po 4 godzinach dzisiaj w szpilkach to moje poduszki są tak obolałe, że myślałam, że do domu nie dojdę. Ale nie powiem, na facetów to działa . Zupełnie nie wiem czemu.
sylwetka kobiety zupełnie inaczej na spzilkach wygląda, nie garbisz się, stawiasz małe kroczki, nogi wydają się dłuższe, ja tam kocham szpilki Yasmine pisze:a co to za impreza ?
Yasmine pisze:przecież Ty nie lubisz wódki !

Yasmine pisze:no i pupa się tak fajnie wypina . Muszę częściej chodzić

Mia pisze:prawda, za czystą nie przepadam, ale wścieklego psa już mogę wypić, wódkę z czymś też mogę wypić

no i pupa się tak fajnie wypina. Muszę częściej chodzić

Nie znoszę grochów wszelkiej maści ;POlivia pisze:A masz majtochy w grochy? ;P
Tak. 22 maja w czwartek jest Boże Ciało. A ja se 23 odbiorę dzień wolny (za 3 maja się należy) i gdzieś w Polskę ruszam!Mati_00 pisze:btw. w maju są jakieś 2 długie weekendy??
Albo spojrzał do kalendarzaDzindzer pisze:sam bys sie domyślił jak byś pomyślał
Poka poka!TedBundy pisze:kupiłem właśnie srebrną, bardzo ładną obrączkę.

Mia pisze:sylwetka kobiety zupełnie inaczej na spzilkach wygląda, nie garbisz się, stawiasz małe kroczki, nogi wydają się dłuższe

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 182 gości