Jako osoba która była na takich pokazach miałam cos napisac od siebie, ale nieeee gdzie ja do tych ekspertek

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
no co ja poradze ze wole wlasnie takie chuderlaczkishaman pisze:Jedna lubi kaloryfer, inna wystające żebra.
shaman pisze:nieee, ja wolę skromnego chłopaka z gitarą i gilem pod nosem" wolałaby zobaczyć jak brzdąka włosami wystającymi z nieopalonych nóg na gitarze, nago/w stringach?
shaman pisze:Faceci pod tym względem mają jednak zdrowsze podejście. Nie wymyślają bajeczek typu "ja to bym chciał żeby taka słodka grubaska z piegami się powyginała. może mieć wąsik, mrau". Facet mówi: "jasne, że z tą 90/60/90 spod rury bym nie chciał być, wolę niskie kobiety z miseczkami A, ale popatrzeć na nią mogę"
Dzindzer pisze:jako osoba która była na takich pokazach miałam cos napisac od siebie, ale nieeee gdzie ja do tych ekspertek
Stormy pisze:meski taniec wokol rury jest dla mnie po prostu komiczny,
Stormy pisze:niz kark w stringach.
Andrew pisze:no jacy - wszak zadnym indywidum Mona nie jesteś ....
Andrew pisze:inaczej też mezczyzna wyglada ubrany, a inaczej w slipkach
Andrew pisze:Do wygladu też dodac trzeba charakter jak i to tzw. "coś "
Andrew pisze:Prowokacją - a jak ze , a ja to myslisz iż co uczynilem
Mona pisze:Oczywiście i wszystkim Nam tutaj zarejestrowanym kobietom na forum podobają się tacy sami faceci ;DD
Andrew pisze:iz tylko czekalem az napiszesz , ze w pewnych kwestiach bylas prowokatorką
Andrew pisze:(przystojni )
dwa. i za każdym razem ledwie udało mi się uskoczyć w bok przed tymi menadami.Mia pisze:Blażej ile miałeś okazji do obserowania kobiet na męskim striptizie?
tylko że na striptizie nie widziałem facetów napalonych jak pie w hucie. nie krzyczeli, nie piszczeli, nie zrywali ubrań z kobiet...Stormy pisze:ladna striptizerka moze wzbudzac podniecenia i to jest poprawen plitycznie, ale jak baba idzie pobrechac z mr uniwersum ala czipendejls to juz zla bo napalona kobieta??
Blazej30 pisze:Stormy napisał/a:
ladna striptizerka moze wzbudzac podniecenia i to jest poprawen plitycznie, ale jak baba idzie pobrechac z mr uniwersum ala czipendejls to juz zla bo napalona kobieta??
tylko że na striptizie nie widziałem facetów napalonych jak pie w hucie. nie krzyczeli, nie piszczeli, nie zrywali ubrań z kobiet...
Blazej30 napisał/a:
tylko że na striptizie nie widziałem facetów napalonych jak pie w hucie. nie krzyczeli, nie piszczeli, nie zrywali ubrań z kobiet...
Może geje przyszli z ciekawości.
Stormy pisze: ja bym krzyczala, piszczala, gwizdala, ale napolona to raczej nie.
jest tylko jedne wytłumaczenie takiego stanu rzeczy , dane osobniki są podniecone
Andrew pisze:ale jak czytam to co czytam - to odnosze wrazenie ze chodza tam idiotki
Stormy pisze:a chcemy isc kiedys dla jaj.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości