Invisible Empire, KKK

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

a bawełnę byś miała, bo jeśli nie to ja tez Cię nie rozumiem

Dzindzer pisze:odpada, jestem za ciężka, spadnę z lampa i złamie sobie kość ogonową

Imperator pisze:Bylabyś elfką z ogonkiem.
Dzindzer pisze:a nigdy w życiu, zanim bym się do niego przyzwyczaiła, pewnie bym go kilka razy drzwiami połamała

Dzindzer pisze:Lubie mojemu K wytykać, że coś nielogiczne, tak śmiesznie sie irytuje wtedy

Imperator pisze:Proszę - kosmiczny gość z uszami:
http://upload.wikimedia.o...SpockVulcan.jpg

Kurna. Ja i moja wątroba już to wiemy.lollirot pisze:Kochana, prawdziwi ludzie pracy nie imprezują w niedzielę![]()
Bo faceci tak mają już. Ja jak na byłego tylko spojrzałam w taki jeden sposób to już się bać zaczynał tego co w mojej głowie się zrodziło właśnieDzindzer pisze:Lubie mojemu K wytykać, że coś nielogiczne, tak śmiesznie sie irytuje wtedy![]()
I kochałam jak się wkurzał. Zawsze starał się wydawać taki stanowczy i straszny co owocowało moim rozbawieniem.

to dużo nie jest?? <boje_sie> jak byłam młoda to nie przerażało aż tak, ale teraz sobie nie wyobrażam siebie po takiej ilości. No tym bardziej, że piwa nie pijęksiężycówka pisze:A dużo nie wypiłam przecież. Może z 7 piw.
to sio od komputra! sio! sio!Mia pisze:jak ja mam być za godzinę w Sosnowcu
aaa!

SaliMali pisze:to sio od komputra! sio! sio!
Mia pisze:Raz w tygodniu ktoś zaspokaja moje intelektualno-ficzyczne potrzeby i dobrze mi z tym.

Mi to mówisz. Ja w weekend przez 12stą oczu nawet nie otwieram jeśli nie muszę. Ale odpoczęłam sobie dziś chociaż. Ciekawe jak bardzo ludzie się wkurzyli na mnie.Yasmine pisze:Bo weekendzie, kiedy wstaje o której chce, to ta 7 rano w poniedziałek jest koszmarem.
A zresztą mam to gdzieś. Nie jestem robotem, jeden dzień sobie poradzić mogą beze mnie.

Augusto pisze:moon masz wysokie iq wiec powinnac mnie latwo pokonac![]()
Nie lubisz mnie?Martinoo pisze:O twoim mechanizmie decyzyjnym mozna napisac prace doktorska![]()

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 171 gości