Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- kot_schrodingera
- Weteran
- Administrator
- Maniak
uuu, co za dzień. byłam w pracy i cieszę się, że nie będę tam łazić przez najbliższe 2 tygodnie. nie wiem czy w ogóle tam wrócę, bo szukam czegoś nowego.
zaraz muszę wyjść, bo mam masę spraw na głowie. jutro mamy urodziny np. i nie wiem co Jej kupić na prezent, jeju doradźcie mi coś, bo nie mam żadnego pomysłu
poza tym pakuję się i już za 2 dni mnie tu nie będzie
zaraz muszę wyjść, bo mam masę spraw na głowie. jutro mamy urodziny np. i nie wiem co Jej kupić na prezent, jeju doradźcie mi coś, bo nie mam żadnego pomysłu
poza tym pakuję się i już za 2 dni mnie tu nie będzie

Ostatnio zmieniony 01 sie 2008, 15:39 przez Nola, łącznie zmieniany 1 raz.
Chaos is a friend of mine
jaką masz prace?uuu, co za dzień. byłam w pracy i cieszę się, że nie będę tam łazić przez najbliższe 2 tygodnie. nie wiem czy w ogóle tam wrócę, bo szukam czegoś now
[ Dodano: 2008-08-01, 17:27 ]
w pelni popieramlollirot pisze:EEE1! 6 c6 ch6dy5+ *rye3acyz3a 05 s5e 23aw5at4ra na 35cybz 5 n5e w5e0 1a2 t6 y05en5+++
- kot_schrodingera
- Weteran
Mój mały apel do wszystkich miłośników zwierząt mieszkających w blokach.Drodzy Państwo,ja wiem ,że los naszych braci mniejszych zaprząta wasze głowy niezmiernie i jestem pełen podziwu dla waszej niezmordowanej troski o poprawę bytu kotków wszelkiej maści.Ale k#%**&&@ skończcie w końcu z dokarmianiem tych pchlarzy, z wybijaniem dla nich okien,murków i etc w piwnicach aby mogły się schronić w zaciszu rur i półek waszych pomieszczeń.Później jedna z drugą kicią zdychają po prostu sobie w pomieszczeniach,które bynajmniej nie służą za miejsce ich wiecznego spoczynku,a Państwo wysyłacie całe strumienie skarg ,że w piwnicach śmierdzi,nie jest sprzątane i etc. No jak ma nie śmierdzieć skoro wasza ukochana kicia,którą z taką pieczołowitością dokarmialiście resztkami z waszego stołu,dla której wybijaliście szyby w piwnicznych okienkach po prostu padła i od kilku miesięcy radośnie zmienia swą formę. I później ja muszę jeżdzić po tych piwnicach i usuwać te habitaty dla tysięcy istnień bo wszyscy inni się boją. Heh wyraziłem się.
Wy jeździcie, My latamy.
- Wujo Macias
- Maniak
- Maniak
- Weteran
Popieram!! Jak ktoś tak kotki kocha i chce dbać to niech do cholery je sobie do mieszkania bierze, a nie kuźwa brudne, śmierdzące, często chore pałęta się pod oknami i na klatkach.AMX pisze:Mój mały apel do wszystkich miłośników zwierząt mieszkających w blokach.Drodzy Państwo,ja wiem ,że los naszych braci mniejszych zaprząta wasze głowy niezmiernie i jestem pełen podziwu dla waszej niezmordowanej troski o poprawę bytu kotków wszelkiej maści.Ale k#%**&&@ skończcie w końcu z dokarmianiem tych pchlarzy, z wybijaniem dla nich okien,murków i etc w piwnicach aby mogły się schronić w zaciszu rur i półek waszych pomieszczeń.Później jedna z drugą kicią zdychają po prostu sobie w pomieszczeniach,które bynajmniej nie służą za miejsce ich wiecznego spoczynku,a Państwo wysyłacie całe strumienie skarg ,że w piwnicach śmierdzi,nie jest sprzątane i etc. No jak ma nie śmierdzieć skoro wasza ukochana kicia,którą z taką pieczołowitością dokarmialiście resztkami z waszego stołu,dla której wybijaliście szyby w piwnicznych okienkach po prostu padła i od kilku miesięcy radośnie zmienia swą formę. I później ja muszę jeżdzić po tych piwnicach i usuwać te habitaty dla tysięcy istnień bo wszyscy inni się boją. Heh wyraziłem się.
Yasmine pisze:miałam sobie zrobić maseczki
ja mam ostatnio obsesję na punkcie maseczek
że trochę nie do odszyfrowania
no tak trochę :-))
Wujo Macias pisze:Ja to tylko dodam, ze trzeba byc glupim, zeby odczuwac sympatie do takich niewdziecznych balwanow i wycieruchow, jakimi sa koty.
no dzięki

jestem niesamowicie zmęczona, ale tak pozytywnie. polazłam wczoraj z koleżanką na impreze tam gdzie zwykle i jak zwykle dobrze się bawiłam. kocham to miejsce

a dzisiaj od rana biegam i załatwiam co się da. straciłam już prawie całą gotówkę i jestem goła <boje_sie> . dobrze, że czeka na mnie wypłata 15
Chaos is a friend of mine
a co ma numlock u licha do tych bazfrołOdwalcie się, miałam wciśniętego NumLocka, a nie wiedziałam co to i pytałam o radę, teraz patrzę, że trochę nie do odszyfrowania
[ Dodano: 2008-08-02, 16:15 ]
koty są debeściak i moja prawda jest mojsza niż twojsze kłamstwaWujo Macias pisze:Ja to tylko dodam, ze trzeba byc glupim, zeby odczuwac sympatie do takich niewdziecznych balwanow i wycieruchow, jakimi sa koty.
nie boisz sie o 3 w nocy wracac sama do domu?Nola pisze:trzeci kolega był lekko zażenowany i przepraszał nas za swoich towarzyszywyszłyśmy o 3 i spotkałyśmy po drodze kolegę, który był fajny i podwiózł nas do domu. szczęście, że nie musiałam wracać na piechotę, bo nogi mi odpadały przez niewygodne szpilki