Olivia pisze:to było o małżeństwie, w którym mąż bił żonę.
Ale nie zabil jej? Pewnie zabil jej kochanka z ktorym miala okazje spedzic szczesliwie koniec swego zycia.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Olivia pisze:to było o małżeństwie, w którym mąż bił żonę.
TedBundy pisze:laczego sowa czy inne ptaszydło? Z potrzeby zmiany. Nie palę, zatem palący gość zniknął z avataru. Karaluchy? Z uwielbienia filmu Scarface
Olivia pisze:Robicie sobie żarty z poważnych spraw!
Olivia pisze:Bo Ted budzi się do życia w nocy.

tarantula pisze:Ale czemu sowa?WHY?

Olivia pisze:Najnowsza powieść Grocholi

Poradnik survivalu zombi, czy cos w tym guscie? Tytulu nie pomne, ale jakis czas temu taka kniga krazyla wsrod zanjomych.TedBundy pisze:Olivia pisze:Najnowsza powieść Grocholi
nie wstyd w towarzystwie się do takiej literatury przyznawać?![]()
![]()
A poważniej - rozumiem. Sam z uwielbieniem kończę czytać niesamowitą powieść o historii współczesnej wojny ludzkości z żywymi trupami ;DD

A wszystko jakoś świetnie się układa w każdym aspekcie. Wróciłam niedawno z cudnych wakacji z Cypru, w pracy wszystko w porządku, bez problemów, w szkole super (bo mam wakacje i jej nie maalekz pisze:to co tam u Ciebie?
Ruch na kaca robi najlepiej, ale ja nigdy nie jestem w stanie się zmusić.Yasmine pisze:sobie poćwiczyłam na kacu i aż lepiej
Dobrze było. Właziłam i nie miałam ton postów, na które średnio czas był. Po powrocie z wyjazdu szybko ogarnęłam zaległości.Yasmine pisze:forum zmartwychwstało, bo ostatni tydzień to masakra była
Wujo Macias pisze:Nola- nie idz na impreze bo sie upijesz i jeszcze sie puscisz czy cos. Ja na imprezy nie chodze na ten przyklad i zyje.O.

księżycówka pisze:Yas co zrobiłaś ze świniakiem

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 189 gości