Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
Zawinę mojemu walizę na kółkach, ale nie wiem, jak ja sobie z nią po schodkach poradzę. Nawet jej do pociągu nie wsadzę sama. Nic, będę trzepotać rzęsami do panów w pobliżu.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
dlaczego lepiej?
Bo masz problemy hormonalne, nie jesteś zdrowa. a dla dziecka i matki lepiej jak ciężarna jest zdrowa. Agna lepiej najpierw doprowadź się zdrowotnie do porządku. To nie jest rada złośliwa
księżycówka pisze:lollirot napisał/a:
Jak ja mam pomieścić w plecorku rzeczy na 2 miesiące?
1 plecaku?
nie da sie, jak nic sie nie da
Ale sobie mojito popiłam, mmmmmm ale mi smakowo w buzi, ale mi cudnie w głowie

- ksiezycowka
- Weteran
Dobra, chyba mam większość (wina w żołądku) rzeczy. Łącznie z trzema parami szczypiec do biżuterii, zapasem bigli i drutu, filcem w arkuszach, ręcznie farbowanym papierem i szydełkiem <zmieszany>
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
a niczego mi nie brak
- ksiezycowka
- Weteran

Wyniki egzaminu - na 519 osób zaliczyło.... 143. Nie wiem czy dobrze, ale ktoś tam wyliczał, że to 23%.
W sumie na 30 pytań znałam odpowiedź na 1. Pozostałe 11 dobrze strzeliłam. Szkoda tylko, że zaliczało 18
Wstyd mi. A z człowiekiem, który obiecał mi parę przyjemności na poprawę nastroju jeśli nie zaliczę się dziś pocięłam. Dobra, nie pocięłam się. Nie wiem czy to co zrobiłam się tak nazywa, ale to chyba scena zazdrości była. Ja piiiitolę. Co się kurna dzieje ze mną
lollirot pisze:Zawinę mojemu walizę na kółkach, ale nie wiem, jak ja sobie z nią po schodkach poradzę. Nawet jej do pociągu nie wsadzę sama.
Ja mam zawsze tak napakowaną moją torbę na kółkach,że ledwo z nią idę, ale zawsze na schody ją wrzucam jakoś. Koleżanka z pokoju się strasznie dziwi, bo nie potrafi jej podnieść do góry w ogóle
lollirot pisze:żeby posprzątać chomikowi
chomik z Tobą
Lolli a gdzie Ty w ogóle jedziesz ? W rodzinne strony ?
Czemu ja kawy nie piję. Jakbym wypiła to może bym się obudziła, ale mnie zwykła kawa brzydzi
księżycówka pisze:Nigdy nie pojmę picia w pociągach
Fajnie się pije w pociągach, co chcesz. Oczywiście tak delikatnie i kulturalnie. W takiej długiej podróży to pasuje zrobić we dwójkę chociaż połówkę.
A jak ja jeździłem do Warszawy, to zawsze jakieś piweczko.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
- ksiezycowka
- Weteran
Oj, ale Ty to Ty. Ja nie będę przecież z obcymi chłopami po pociągach w podróży wódki pić.Imperator pisze:A jak ja jeździłem do Warszawy, to zawsze jakieś piweczko.![]()
Ciekawe czy to fatum będzie się zdarzać też w samolotach ?

[ Dodano: 2008-07-03, 08:11 ]
Blogów nie czytasz ;PYasmine pisze:Lolli a gdzie Ty w ogóle jedziesz ? W rodzinne strony ?
księżycówka pisze:Yasmine napisał/a:
Lolli a gdzie Ty w ogóle jedziesz ? W rodzinne strony ?
Blogów nie czytasz ;P
O panna latarniowa. Dałam kompa do naprawy, ale oczywiście nie pomyślałam o czymś tak istotnym jak skopiowanie zakładek.
Zastanawiam się na przejście z visty na xp. Myślicie, że to dobry pomysł
Dzindzer pisze:Myślicie, że to dobry pomysł
najlepszym będzie przeniesienie się na jakiegoś pingwina
[ Dodano: 2008-07-03, 11:54 ]
do zobaczenia wieczorem
Ostatnio zmieniony 03 lip 2008, 11:55 przez Mati, łącznie zmieniany 1 raz.
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
- unlucky_sink
- Maniak
a ja tez na 2 miesiace sie pakuję i całkiem nieźle mi idzie tylko nie wiem ile par butów się na tak długo bierze...Dzindzer pisze:nie da sie, jak nic sie nie da
masz powodzenieksiężycówka pisze:Mnie prawie za każdym razem ktoś zaczepia żebym się napiła z tymi osobami
ja lubie vistę bardziej od xpMati pisze:a ja visty nigdy nie użytkowałem, więc nie mogę Ci powiedzieć czy to lepiej czy gorzej.
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
unlucky_sink pisze:a ja tez na 2 miesiace sie pakuję i całkiem nieźle mi idzie tylko nie wiem ile par butów się na tak długo bierze...
ooo, a gdzie jedziesz?
ja siedzę w domu i szukam pracy. od tygodnia mam wakacje i już się nudzę, heh
Ostatnio zmieniony 03 lip 2008, 22:42 przez Nola, łącznie zmieniany 1 raz.
Chaos is a friend of mine
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
dziewczyno ja po całym dniu stania i biegania po drabinach mam dość...jest 24. wolę już rano wstać i popracować nad tym moim ciałem. chyba zacznę robić a6w...
to jak się to robiło?
ćwiczenie 1, ćwiczenie 2, ćwiczenie 3... ćw 6... ćw 1... i tak 6x? czy jak?
Fuck it all! Fuck this world!...
- ksiezycowka
- Weteran
I tylko dlatego? CienkoMati pisze:dziewczyno ja po całym dniu stania i biegania po drabinach mam dość...
Mati pisze:to jak się to robiło?
Jak masz 1 dzień, 1 seria, 6 powtórzeń:
Robisz po kolei ćw1-ćw6 bez zatrzymywania się między nimi. I już. To jest seria. Robisz krótką pauzę, rozciągasz mięśnie i znów. I tak 6 razy.
Jak masz 2 dzień, 2 serie, 6 powtórzeń:
Robisz po kolei ćw1-ćw6 bez zatrzymywania się między nimi i znów ćw1-ćw6 bez zatrzymywania się między nimi. I to jest "2 serie". Robisz krótką pauzę, rozciągasz mięśnie i znów. I tak znów 6 razy powtarzasz.