złotooka kotka pisze:I moze tez pasc dysk twardy, spalic sie pol kompa na skutek mega zaburzenia napiecia, mozna zalac kompa, mozna zlapac super wypasionego wirusa ktory zje wszystkie dane, kosmici moga porwac komputer albo plamy na sloncu spowodowac kasacje co 17 pliku na co 98 komputerze

widzę, że jesteś równie przezorna jak ja

. Ja to nawet materiały do pracy mojej (już nie mówiąc jak samą pracę będę już pisała) to mam na dysku wymiennym, mailu i na kompie

.
lollirot pisze:Włosy od łopatek poszły na wysokość brody i przynajmniej mi nie gorąco. A to nawilżanie rzeczywiście dużo dało.
Fryzjerka mnie zaskoczyła trochę, bo powiedziała, że mam wrócić do Garniera [farb], skoro mi się wydaje, że gorzej znoszą Loreal bez amoniaku. Ja im chciałam zrobić dobrze, a pani powiedziała, że włosy też mają humory i jak wolą Garnier, to dawać im Garnier. Przynajmniej taniej
Do brody <rzuciła szczękę do ziemi i nie może jej podnieść> ?!
Ale w suuumie, jak by mi się nie kręciły to też bym może była krócej opitolona, a tak muszę mieć długie, bo im dłuższe tym się lepiej loki układają.
A robiłaś Castingiem wcześniej ? Mi pasował, ale dużo osób na niego narzeka. No i faktycznie drogi jak na szampon

.
Luz. Skróciłam włosy o połowę, a mój chłop co? Nie zauważył. Luuuuuuuuuuuz.
W ogóle odezwała się do mnie dziewczyna, z którą pokłóciłam się 2,5 roku temu. Jestem w szoku, bo byłyśmy ostro pokłócone, tak że wiecie na śmierć i życie.