Nie istnieje taka ;PNola pisze:doszłam do godziny, o której nie da się już zasnąc
W sumie fakt. Jakby to Ted powiedział "Nieroby!"Nola pisze:niektórzy mają wakacje przecież ;P

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
lollirot pisze:legitymacje studenckie te takie papierowe to są już nieważne, nie?
Dzindzer pisze:eśi nie jesteś wybredna to kup mrożone. Chociaż to kiepski pomysł, bo wszystkie mrożone są bleeee
lollirot pisze:Mniej kluchowate chcę.
[Drogą eliminacji do wieczora może coś zjem]
złotooka kotka pisze:bo jeszcze sniadania nie jadlam
A ja miałam gościa do 5, do 6 sprawdzałam różne różności ebay, pocztę, allegro, goldenline i takie tam , a później uznałam, że skoro jestem umówiona na 8 to nawet sie nie kładę, zeby nie zaspać.Nola pisze:czemu? ja po prostu książkę za długo czytałam i doszłam do godziny, o której nie da się już zasnąc![]()
lollirot pisze:Dobra, ja chyba wiem. Będzie po chłopsku trochę
złotooka kotka pisze:Zalezy jaki masz tam tekst. Mi wymienili z papierowej na papierowa rozniaca sie tylko sformulowaniem tekstu o znizkach
Dzindzer pisze:Czuje, że zjem sałatkę owocowa z melona, arbuza i brzoskwini, wszystko poleję jakimś likierem.
złotooka kotka pisze:BleeWszelkie kupne pierogi sa obrzydliwe.
Yasmine pisze:Ja też nie mam weny obiadowej, więc zjadłam banana z ogromną porcją arbuza a teraz zapijam gorącym kubkiem
Marissa pisze:Niech się odwalą od starych legitymacji, one są fajne
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 29 gości