Może po prostu jeszcze nie wie, że jest bardzo "na tak".Olivia pisze:spotkałam faceta, który jest tak bardzo "na nie", a tak strrrrasznie mi się podoba...

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
księżycówka pisze:Może po prostu jeszcze nie wie, że jest bardzo "na tak".
księżycówka pisze:Ale w gruncie rzeczy właśnie jest fajne w byciu samej - tu jeden, tam drugi, tu dzwoni trzeci ;DD
Oj tam. Ja się tam i tak cieszę, że efekty są niezłe pomimo, że bez A6W. Myślałam, że bez tego nie da rady. Teraz robię i robić będę do wyjazdu i powinno w końcu wyglądać to jak chcę - bez tłuszczu w za dużych ilościach, płasko, ale bez mięśniJawka pisze:Tylko, że Yas jest od Ciebie o 15 cm wyższaWięc proporcja trochę nie ta
10 cm. Poza tym myśmy się już przyrównywały ;P Poza talią i chyba udami to jestem wszędzie mniejszaJawka pisze:o 15 cm wyższa
a co myślisz że ona nie wieMarissa pisze:No przecież jej nie powiem że się kochałam przez cały dzień z przerwami na inne małe co nieco
Blazej30 pisze:Marissa, 100 lat <cmok>![]()
Blazej30 pisze:Marissa napisał/a:
No przecież jej nie powiem że się kochałam przez cały dzień z przerwami na inne małe co nieco
a co myślisz że ona nie wieniepokalanie poczęta czy co
no fakt. w końcu mamy tek kompleks edypa i elektryMarissa pisze:Ale lepsza niewypowiedziana prawda, której sama się domyśla, a taka którą ona ze mnie wyciągnie. I wiem, że nie chciałaby usłyszeć "tak mamo, kochałam się z nim całą noc i dzień, ma takiego i takiego, i w ogóle szaleliśmy bez zabezpieczenia i zostaniesz babcią"
Yasmine pisze:Wakacje, a ja muszę miesiąc wstawać koło 7 rano. Masakra dla mnie.
Yasmine pisze:Hiszpania wygrała![]()
też właśnie całą noc nie spałamNola pisze:nie spałam całą noc...
unlucky_sink pisze:też właśnie całą noc nie spałam
księżycówka pisze:O kto jeszcze śpi o 7.41?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości