nie zgodzę się z tobą bo to być film werbunkowy, a nie wojenny. Myślisz że po MASHu zapisze się do LegiiPFC pisze:przestań Młodemu zaśmiecać umysł tanim, amerykańskim chłamem.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
nie zgodzę się z tobą bo to być film werbunkowy, a nie wojenny. Myślisz że po MASHu zapisze się do LegiiPFC pisze:przestań Młodemu zaśmiecać umysł tanim, amerykańskim chłamem.
lollirot pisze:Normalnie chyba mam podwójny podbródek. Wole, kurna ;DD
jak można zabłądzić w tej wiosceYasmine pisze:Chciałam wyrazić, że błądziłam dzisiaj 2 godziny po Katowicach
lollirot pisze:Masz jakieś ćwiczenia na szyję? ;DD
Blazej30 pisze:jak można zabłądzić w tej wiosce
Blazej30 pisze:o właśnie, młody, kolejna lektura - Predator![]()
księżycówka pisze:A w finale obstawiam Niemców
Lina pisze:jutro muszę wstać o 5 45. chyba lepiej nie kłaść się spać
Żebyś Ty tak lektury czytał!Mati pisze:1 część jakieś 3x, 2 cześć też coś koło tego, avp kilka razy , avp2 jeszcze nie oglądałem, obcy 1 - jakieś 4x , obcy 2 - jakieś 50x (słownie pięćdziesiąt), obcy3 - 2x, obcy4 - 2x
Młody ja do książek wracam. Nie każdy ma tak lekko ;P Ja muszę jeszcze PRI zdać w sobotę.Mati pisze:btw. Księżycówko uderzaj do mnie na gghehe
Może ma jeszcze coś do zrobienia i nie będzie jej się opłacało. Chociaż ja nawet jeśli mam spać 2 h to się kładę.złotooka kotka pisze:Nie rozumiem dlaczego mialabys sie nie klasc, normalna pora.
księżycówka pisze:Żebyś Ty tak lektury czytał!
księżycówka pisze:Młody ja do książek wracam. Nie każdy ma tak lekko ;P
złotooka kotka pisze:Ja przez caly rok szkolny/akademicki wstaje 5.00 (max 5.15 jak nie jem sniadania,jestem spakowana etc.) Juz 8 latNie rozumiem dlaczego mialabys sie nie klasc, normalna pora.
I sie pouczyłam. Zaraz za A6W się biorę, kąpać i spać. Rano do pracy. Jutro i w poniedziałek muszę zamknąć miesiąc. Ponad 230 osób chciałoby wypłaty dostać przecież.Mati pisze:miałaś się uczyć
księżycówka pisze:Nie wiem czy zasnę za świadomością, że gdzieś tu jest![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości