Mia pisze:a to jakieś zaskoczenie dla Ciebie? miejsce pracy zawsze się porządkuje od razu

nie nie moja droga

przyszło dzisiaj 9 duuuużych kartonów (gdzieś na oko takie 2/3 takiej zwykłej zmywarki) z innych sklepów, pełnych butów, których odpowiednie numery trzeba ometkować, oznaczyć i wystawić na sklep, dla reszty sztuk znaleźć miejsce na magazynie i wpisać ich lokalizacje do kompa...
a żeby tego było mało, my musieliśmy znaleźć xxx butów, a następnie je sprawdzić, ładnie zapakować do kartonów, zakleić, oznakować i przygotować do wysyłki
jednocześnie obsługiwać klientów rzecz jasna

dziewczyny pewnie dopiero wyszły z salonu, mnie puściły wcześniej, ale za to jutro mam przyjść wcześniej
[ Dodano: 2008-06-26, 00:09 ]księżycówka pisze:O! Widzisz Młody! Masz kolejnego wujka.

Rozpieszczają Cię tutaj

no no no

a z PFC to my zawsze mieliśmy dobre kontakty i układy <browar>
i na przyszłość muszę zapamiętać, że jeśli jestem śpiący i coś oglądam to NIGDY się nie kłaść i nie próbować uwierzyć w "nie zasnę, dam radę" ... bo oszukuje sam siebie bo i tak zawsze zasypiam

wczoraj zasnąłem na kanapie oglądając program na discovery o czołgach i tata mnie obudził jak szedł do pracy o 6 rano
[ Dodano: 2008-06-26, 00:10 ]Yasmine pisze:Może moja świnka też urozmaicenia potrzebuje

.
a potem wyrośnie taki mutant i Cie wpier...i Cie zje ;DD