Augusto pisze:zeby podjac prace trzeba cos jeszcze sobie wyrobic orpocz NIPu?
Tak, poczucie obowiązku.
Jejuuu, ile razy o to jeszcze spytasz?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Pamiętam, pamiętam. Tylko one dawno już nie żyją więc zastanawiam się czemu tak nagłe Cubasa z takim pytaniem wywalił ;Punlucky_sink pisze:szczurki też miałąm jak byłas u mnie w sylwestra-nie pamietasz?
Mia pisze:Nie pamiętam nooo![]()
Nie, nie smakuje. Jest ohydny.Blazej30 pisze:a słodzika też nie uznajesz![]()
smakuje jak cukier
księżycówka pisze:Mia ja przez wczorajsze zagadanie z Tobą o tym teście muszę iść wcześniej do pracy, bo wczoraj się tak spóźniłam że hoho
Tzn ja nie muszę, bo wg kolegi co po mojej lewej siedzi nikt chyba nie zauważył, aleeee... Ja się zawsze, co dzień spóźniam 5, 10 minut i mam to w nosie. No tylko, że wczoraj zamiast o 9 to do komputera się zalogowałam o 9.25Mia pisze:Lol. Ja też się spóźniłam, ale nie wiem kiedy odrobię, bo dziś też na 8 nie zdąże
księżycówka pisze:Jakbyły jeszcze widełki to żeby mieć 250 zł miesięcznie trzeba było mieć średnią chyba 5,6-6,0.
cubasa pisze:I bardzo dobrze! Wykorzystaj czas kiedy jesteś jeszcze w tym systemie nauki. Gorzej jakby ci się nie chciało, a tak...im więcej tym lepiej dla Ciebie.
Ja mam podobnie, jak już osiągnę ten tryb to chcę pochłonąc jak najwięcej, bo nie wiem ile bedzie trwał![]()
Mia pisze:U mnie wszyscy wiedzą, że się spóźniam,
Blazej30 pisze:na zadanie domowe: obejrzeć po 10x top gun, das boot, żołnierzy kosmosu i kompanię braci
Yasmine pisze:a taki przyszłościowy kierunek miał być.
no to obejrzyj jeszcze tylko dla orłówMati pisze:top guna oglądałem już z 4x , das boot 2x, kompanie braci z 5x wszystkie odcinki...żołnierzy kosmosu sobie odpuszczę ponieważ oglądałem helikopter z 6x, byliśmy żołnierzami z 3x, wroga u bram z 5x i masę innych filmów wojennych których teraz nie pamiętam...aha! i szeregowca też z 39x oglądałem
Lina pisze:Yasmine napisał/a:
a taki przyszłościowy kierunek miał być.
Bo jest! Niestety nie tu...ale co zrobić.
a ja zrobiłam lasagne niespodzianke-ale narazie czeka w piecu aż wino się zmrozilollirot pisze:Zrobiłam naleśniorki Elspeth i wyszły pyszne jak nigdy
Yasmine pisze:Czy ktoś mi może powiedzieć, gdzie w Katowicach jest Wydział Biologii, albo Biblioteka Głowna UŚ ?
lollirot pisze:Zrobiłam naleśniorki Elspeth i wyszły pyszne jak nigdy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości